Online Fietsenwinkel

Fietsen Fietsen

Van mountainbike tot vouwfiets, bij Decathlon vind je het allemaal!

Bekijk alle fietsen
Fietskleding Fietskleding

Van fietsbroek tot helm, alle kleding vind je op Decathlon.nl!

Bekijk alle fietskleding
Fietsaccessoires Fietsen

Van slot tot fietsmand, kleed je fiets aan met Decathlon.nl!

Bekijk alle accessoires
Fietsonderdelen Fietsen

Van cassette tot binnenband, vind alle onderdelen op Decathlon.nl!

Bekijk alle onderdelen
 • fietsen

  Fietsen

  Binnen de online fietsenwinkel van Decathlon.nl vind je los van fietskleding, fietsaccessoires en fietsonderdelen uiteraard ook erg veel fietsen. Van de populaire b´Twin mountainbikes tot de BFold vouwfietsen, er is letterlijk voor ieder wat wils. De B´TWIN fietsen worden allemaal inhouse ontwikkeld en omdat er zo heilig geloofd wordt in de kwaliteit van deze fietsen, zit er tegenwoordig zelfs een levenslange garantie op! Hieronder vind je een overzicht van alle beschikbare fietstypes met elk hun eigen specificaties waardoor ze perfect uitgerust zijn om hun specifieke taken te verrichten.

 • fietskleding

  Fietskleding

  Ook wanneer je op zoek bent naar fietskleding, ben je bij Decathlon.nl op de juiste plek. Je vindt hier kleding die geschikt is voor verschillende doeleinden binnen de wielersport. Hierbij kun je denken aan de strakzittende wielerkleding voor op de racefiets, maar ook aan waterdichte, gevoerde kleding voor de lange toertocht. Wat bij alle fietskleding van belang is, is dat je de juiste maat kiest. Deze kleding wordt vaak intensief gebruikt en dan kan er irritatie (op wat voor manier dan ook) ontstaan wanneer je niet over de juist maat beschikt. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende categorieën.

 • fietsaccessoires

  Fietsaccessoires

  Als je een fiets en de bijpassende fietskleding hebt gekocht, ben je er eigenlijk nog niet... Je kunt je fiets namelijk volledig personaliseren door met de fietsaccessoires van Decathlon.nl aan de haal te gaan. Eigenlijk kun je niet eens zonder bepaalde accessoires, want je zou zeggen dat iedereen toch wel een slot en verlichting nodig heeft... Verder kun je bij accessoires denken aan alles van babyzitjes tot zadeltassen. Houd er rekening mee dat niet ieder accessoire op elke fiets past. Je doet er dan ook verstandig aan, mocht je twijfelen, contact op te nemen met onze klantenservice. Hieronder vind je een selectie van de meest populaire accessoires!

 • fietsonderdelen

  Fietsonderdelen

  Fietsen worden vaak intensief gebruikt en sommige onderdelen zijn dan ook onderhevig aan slijtage. Om de maximale levensduur van de fiets te waarborgen, zullen sommige onderdelen na verloop van tijd opnieuw afgesteld of zelfs in het geheel vervangen moeten worden. Op Decathlon.nl vind je alle fietsonderdelen die je nodig hebt voor dit onderhoud. Ook kun je ervoor kiezen een fiets te upgraden of simpelweg nog beter af te stellen qua afmetingen met specialistische onderdelen zoals stuurpennen en zadels. Om er zeker van te zijn dat de onderdelen op jouw fiets passen, doe je er bij twijfel verstandig aan contact op te nemen met onze klantenservice!

Decathlon(.nl) (web)winkel(s)

Decathlon is tientallen jaren geleden begonnen met fysieke winkels in Frankrijk, maar is ondertussen uitgegroeid tot een organisatie met winkels in meerdere landen die versterkt worden door een aantal webshop. Wat zijn daarvan de voordelen?

 1. Bij een webshop kun je niet iets passen of zien of de maat klopt, maar je kunt bij ons in de winkel gewoon op bijvoorbeeld een fiets gaan zitten. Zo weet je zeker dat je de goeie maat hebt!
 2. Wanneer je in de winkel niet precies de fiets vindt die voldoet aan al jouw wensen, kun je op de touchscreens in de winkel ons volledige aanbod bekijken, bestellen en bij de kasse afrekenen. Je bestelling wordt dan gewoon thuisbezorgd!
 3. Als je een fiets hebt gekocht in de webshop en die is toe aan zijn eerste onderhoudsbeurt, kun je gewoon binnenstappen bij een van onze vestigingen en dan kijken wij de fiets helemaal voor je na!

Levenslange garantie

Omdat B'TWIN gelooft in haar producten geeft ze een levenlange garantie op frames, stuurpennen en vaste voorvorken!

fietsen

Klantenbeoordelingen

Het is de missie van Decathlon om sport toegankelijk te maken voor iedereen en dit doen wij door online de best mogelijke service te verlenen.

De online fietsenwinkel van Decathlon.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5, gebaseerd op ruim 200 klantbeoordelingen.

Camiel op decathlon.nl:

Gebruiksvriendelijke fiets, modern, goede aanbieding.

11 4.0 /5
Fietsen