Waterdicht telefoonhoesje

Waterdicht telefoonhoesje

Bescherm je telefoon tegen nattigheid met een waterdichte telefoonhoesje of waterdichte telefoonzak. Gebruik een waterdichte telefoonhoesje bijvoorbeeld tijdens een trektocht op het water. Wil je ook jouw andere spullen droog houden op het water? Bekijk dan onze waterdichte rugzakken. Ontdek ook al onze smartphone accessoires en onze zwemkleding. Draag een surf poncho om lekker warm te blijven op en rondom het water.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.4/5 Op basis van 6529 reviews

Waterdichte telefoonhoesje kopen bij Decathlon

Ben je op zoek naar een waterdicht telefoon hoesje? Stand Up Paddle begint de laatste jaren steeds populairder te worden in Nederland. Om al je spullen droog te houden vind je daarom bij Decathlon een ruim assortiment aan waterdichte telefoon hoesjes voor kleine en grote telefoons zoals iphone of samsung. Naast stand up paddling kan je het waterdichte telefoonhoesje ook gebruiken voor andere watersporten als kajakken, kanoën en zeilen. Bij Decathlon bieden we verschillende waterdichte telefoonhoesjes voor formaten zoals iphone 7 of iphone 6, onze waterdichte hoesjes zijn van verschillende kwaliteiten en houden je telefoon enkele uren droog.

Waterdicht telefoonhoesje onder water

Als je in het water bent is het prettig om een telefoonhoesje te hebben die onder water kan. De verschillende waterdichte telefoonhoesjes hebben verschillende niveaus van waterdichtheid. Houd hier rekening mee bij het aankopen en dragen van deze telefoonhoesjes. Het waterdichte telefoonhoesje van Itiwit IPX8 is tot 30 minuten waterdicht tot 2 meter diepte. Dit hoesje is dus niet geschikt om mee te duiken, maar wel om te dragen tijdens andere watersporten. Daarnaast zijn de waterdichte telefoonhoesjes van Itiwit doorzichtig en werkt het touchscreen door het materiaal heen. Zo kan je gewoon je telefoon blijven gebruiken onder water. Ga je naar het strand om bijvoorbeeld te sup boards? Vergeet dan ook niet je waterdichte rugzak en zwemvest

..