Legging grote maten

Legging grote maten

Wil je een sportlegging grote maten kopen? We hebben diverse sportleggings voor dames. Onze leggings in grote maten zitten erg comfortabel. Bekijk ook onze hele collectie sportkleding in grote maten. Koop jouw sport legging bij Decathlon.

Advies nodig?
Leggings voor iedereen - wat betekent dat precies?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Sport
Merk
Maat
Sticker
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 110606 reviews

Legging grote maten, voor comfort tijdens het sporten

Een goed zittende legging is essentieel voor een prettige workout. Daarom biedt Decathlon een ruim assortiment aan leggings aan voor ieder lichaamstype. Onze maten gaan van XXS tot 5XL. Onze leggings in grote maten zijn dus nog wat groter dan de meeste webshops. Ons doel is om sport toegankelijk te maken ongeacht je lengte en gewicht. We hopen dat iedereen zich met onze leggings comfortabel voelt om in te sporten. Bekijk ook onze paginas met allle sportleggings of fitness leggings.

Leggings voor dames met grote maten

Alle dames weten hoe vervelend het is al je legging niet goed zit. Soms zitten ze wat te strak waardoor je niet lekker kunt bewegen tijdens je workout en waardoor de stof makkelijker doorschijnt tijdens het squaten. Andere keren zit de legging weer te los waardoor hij makkelijk afzakt. Bij Decathlon vinden we dat een legging perfect moet zitten, daarom bieden we ook leggings aan voor dames die grotere maten nodig hebben. Zo gaan onze leggings sinds kort tot 5XL.

Een legging in grote maten kopen bij Decathlon

Ben jij op zoek naar een grote maten legging voor je favoriete sportles? Dan zit je bij Decathlon goed. Wij hebben grote maten sport leggings voor verschillende sporten zoals yoga, pilates, fitness maar ook bijvoorbeeld voor hiken. Leggings zijn niet alleen geschikt om mee in te sporten maar ook om ‘s avonds je favoriete film en serie in te kijken. Daarom is het ontzettend belangrijk dat een legging goed om je lichaam heen past, zo voel jij je het comfortabels en zul je dit ook uitstralen.