Hardloopwinkel

Voor zowel beginners als gevorderden

Bij Decathlon ben je op het juiste adres als het op hardlopen aankomt! In onze hardloopwinkel vindt je bij ons hardloopschoenen als je de sport wilt ontdekken, maar ook hebben wij hardloopschoenen voor zeer fanatieke hardlopers, die regelmatig wedstrijden lopen. Naast hardloopschoenen hebben wij natuurlijk ook hardloopkleding en hardloopaccessoires. Alles om jouw hardloopsessie zo gemakkelijk mogelijk te maken! Kijk dus snel in onze hardloopwinkel.

Kalenji

Sportadvies

4 producten voor Hardlopen

Populaire producten

Garmin

Smartwatch Garmin Vivoactive 3 met hartslagmeting aan de pols en gps zwart

(49)
Kalenji

Lamp voor hardlopen Run Light 250 zwart

(1059)
Polar

Gps-hardloophorloge met polshartslagmeting M430 zwart

(58)
Garmin

Gps-hardloophorloge met polshartslagmeting Forerunner 235 HRM zwart/rood

(100)

Hardlopen Heren

In de hardloopwinkel van Decathlon vind je alle hardloopschoenen die Decathlon aanbiedt. Van beginner tot vaste marathondeelnemer: ons hardloopmerk Kalenji biedt hardloopschoenen voor dames, heren en kinderen. Uiteraard kun je hier ook losse inlegzolen vinden als je die nodig hebt. Zorg dat je goed voorbereid gaat hardlopen: koop niet zomaar het eerste de beste paar hardloopschoenen als je weinig ervaring hebt! Een goed paar schoenen is van essentieel belang tijdens het hardlopen. De kans is zelfs aanwezig dat je jezelf blesseert als je een verkeerd paar schoenen draagt. Heb je advies nodig bij het kiezen van de ideale hardloopschoenen? Ons team van experts helpt je graag met tips en advies!

Hardlopen Dames

Ben je op zoek naar hardloopkleding? De keuze voor hardlopers is zeer uitgebreid in onze hardloopwinkel: we hebben geschikte hardloopkleding voor ieder weerstype voor zowel dames, heren als kinderen. Onze hardloopkleding van Kalenji komt in vele soorten, maten en kleuren. Je maakt je ideale hardloopoutfit af in onze hardloopshop! De prijskwaliteitsverhouding is uitstekend: je betaalt nooit teveel voor je hardloopkleding, of je nu aan atletiek doet, aan trail of juist op de weg wilt hardlopen. De verschillen qua kleding zijn groot. Weet je niet zeker welk hardloopshirt, runningbroekje of windjack van Kalenji het beste past bij jouw hardlooppatroon of –schema? We helpen je graag verder met advies op maat!

Trailrunning

Uiteraard heb je voor trailrunning totaal verschillende hardloopartikelen nodig dan voor hardlopen op de weg. Doe je aan trail en wil je dus off road gaan? Kies uit onze verschillende schoenen voor trail: selecteer geschikte kleding die strak maar toch comfortabel zit en maak je trailoutfit compleet met accessoires als rugzakken en hoofdlampjes. Het juiste outfit zorgt ervoor dat je veilig op pad gaat en de kans op onder andere blessures verminderd. Heb je tips of advies nodig? Vraag het onze experts!

Alles voor het hardlopen

Behalve hardloop accessoires als handschoenen, zonnebrillen en vele soorten rugzakken bieden we een ruimschootse hoeveelheid hardloopartikelen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar de geschikte sportvoeding voor op de weg, of zoek je naar aanpasbare riemen voor drinkbussen en bidons? Ook elektronica als trekking GPS’en, digitale horloges en snelheids- en hartslagmeters vind je in onze fitness shop. Energy bars, bandana’s en petten, kniebandages, steunverbanden en armwarmers: alle benodigde materiaal en hardloopspullen vind je hier! De prijskwaliteit van Kalenji is altijd goed en voor tips en advies kun je terecht bij een van onze experts.