Sportadvies

Sportadviezen

De Decathlon adviessite voor sporters.

De populairste sporten van dit moment

De populairste adviezen van dit moment

Trainingsschema-marathon

7 min

Trainingsschema marathon

In de aanloop naar een marathon is een goede voorbereiding cruciaal. Het is belangrijk dat je alle voorbereidingen hebt treft om zo succesvol een marathon te voltooien. Wij hebben een aantal trainingsschema's en tips voor de marathon voor je klaar gezet.

22-01-2021

Lees meer

default

9 min

Padel techniek: wat zijn de belangrijkste padelslagen?

Padel kan je op elk niveau spelen en is een toegankelijke sport om te leren. Wij helpen je en zetten de belangrijkste padelslagen voor je op een rij!

24-01-2023

Lees meer

velo_14_pouces_unicorn

6 min

Hoe kies ik een kinderfiets?

Een kinderfiets kies je op basis van de leeftijd, de lengte en het niveau van je kind. Ook is het belangrijk om een keuze te maken in het type fiets. Wij helpen je om een keuze te maken.

09-10-2020

Lees meer

default

9 min

Trainingsschema halve marathon

Heb jij als doel een halve marathon te gaan hardlopen? Of wil je er meer over weten? Wij hebben een trainingsschema halve marathon voor je gemaakt, geven je enkele tips voor een goede voorbereiding en meer informatie over de halve marathon.

22-01-2021

Lees meer

wandelschoenen

9 min

Hoe kies ik wandelschoenen?

Het is belangrijk om specifieke wandelschoenen te kiezen. Volg het sportadvies van Decathlon om de juiste wandelschoenen te kiezen voor het beoogde gebruik. De juiste wandelschoen kiezen is van groot belang, niet alleen voor het comfort maar ook voor je gezondheid! Daarom hebben wij voor jou alles even op een rijtje gezet. Wandelschoenen kom je in alle maten en vormen tegen en op deze pagina maken wij onderscheid tussen hoge wandelschoenen en lage wandelschoenen.

22-09-2020

Lees meer

default

5 min

Welk padelracket kopen? Waar op letten?

Welk padelracket past bij mij? Ontdek de beste padelrackets voor beginners en gevorderden. Hier moet je op letten bij het kopen van een padelracket.

16-08-2021

Lees meer

default

8 min

Welke voetbalposities zijn er?

In dit sportadvies leer je meer over de verschillende voetbalposities op het voetbalveld.

29-09-2022

Lees meer

equipement_velo_en_hiver

4 min

Welke fietskleding heb ik nodig in de winter?

De weergoden trotseren en blijven fietsen wanneer het kwik onder nul duikt, daar moet je lef voor hebben! Hier alvast een handig overzichtje van alle fietskleding die je nodig hebt om je met de fiets te verplaatsen in de winter, in alle omstandigheden!

12-10-2020

Lees meer

Onze sportadviezen per sport

Op zoek naar tips voor jouw sport? Bekijk hieronder al onze sportadviezen per sport:

Teamsporten

Racketsporten & Golf

Hardlopen in het donker

In de winter zal het vaker voorkomen dat je in het donker hardloopt. Dit betekent dat je rekening moet houden dat je goed zichtbaar bent en dat je ziet waar je loopt om blessures te voorkomen. Hoe houd je het leuk en veilig voor jezelf, en voor je mede-weggebruikers? Wij geven je tips om veilig te lopen in het donker.

Lees ons advies
Hardlopen in het donker