Verzenden en bezorgen

Levertijd Decathlon producten

De bezorgdatum voor je bestelling zie je tijdens het afrekenen bij het kiezen van de bezorgmethode. Bestel je meerdere Decathlon producten? Dan worden deze in één pakket verzonden om CO2-uitstoot te verminderen. Bij bestellingen met meer Decathlon producten geldt de langste levertijd. LET OP: Deze levertijden gelden niet voor partner producten.

  • 1.
    Vandaag besteld, morgen in huis: Bestel je vóór 21:00 op zon- en werkdagen? Een groot van deel het Decathlon assortiment wordt de volgende dag bezorgd.
  • 2.
    Bezorging na twee werkdagen: Voor een deel van de Decathlon producten geldt een levertijd van langer dan twee werkdagen. Kies je voor een Decathlon product van groter formaat of afkomstig uit een ander magazijn? Dan kan de levertijd langer zijn dan gebruikelijk. Om een breder assortiment aan te bieden, verzenden we producten vanuit onze magazijnen in heel Europa.
  • 3.
    Ophalen in een Decathlon winkel: Haal je je Decathlon bestelling op in de winkel? Dan laten wij je weten wanneer je bestelling klaar ligt. Zodra de producten op voorraad liggen in de winkel, kan je deze na een uur ophalen. Anders ligt je bestelling klaar binnen een aantal dagen.
Lorem ipsum

Veelgestelde vragen

Bekijk veelgestelde vragen over verzending en bezorging op onze klatenservice pagina.

Wat is het verschil met het bezorgen van Decathlon producten en partner producten?

Decathlon partner producten zijn producten die online aangeboden worden door externe verkopers via Decathlon.nl. Voor partner producten zijn er geen verzendkosten en deze hebben langere levertijden dan Decathlon producten. Heb je een gedeelde bestelling met Decathlon producten én met partner producten? Dan blijven de Decathlon verzendkosten bestaan. Ook zul je ook twee pakketten ontvangen met eventueel verschillende levertijden.

Meer informatie over Decathlon partners

Wat is de levertijd van Decathlon producten voor thuisbezorgd of afhaalpunten?

Kan ik mijn verwachte leverdatum wijzigen?

Mijn bestelling dreigt te laat te komen, wat nu?

Hebben Decathlon producten gratis verzending?

Wanneer kan ik mijn Click & Collect pakketje ophalen?