Verzenden en bezorgen

Levertijd Decathlon producten

De bezorgdatum voor je bestelling zie je tijdens het afrekenen bij het kiezen van de bezorgmethode. Bestel je meerdere Decathlon producten? Dan worden deze in één pakket verzonden om CO2-uitstoot te verminderen. Bij bestellingen met meer Decathlon producten geldt de langste levertijd. LET OP: Deze levertijden gelden niet voor partner producten.

  • 1.
    Vandaag besteld, morgen in huis: Bestel je vóór 21:00 op zon- en werkdagen? Een groot van deel het Decathlon assortiment wordt de volgende dag bezorgd.
  • 2.
    Bezorging na twee werkdagen: Voor een deel van de Decathlon producten geldt een levertijd van langer dan twee werkdagen. Kies je voor een Decathlon product van groter formaat of afkomstig uit een ander magazijn? Dan kan de levertijd langer zijn dan gebruikelijk. Om een breder assortiment aan te bieden, verzenden we producten vanuit onze magazijnen in heel Europa.
  • 3.
    Ophalen in een Decathlon winkel: Haal je je Decathlon bestelling op in de winkel? Dan laten wij je weten wanneer je bestelling klaar ligt. Zodra de producten op voorraad liggen in de winkel, kan je deze na een uur ophalen. Anders ligt je bestelling klaar binnen een aantal dagen.
Lorem ipsum

Veelgestelde vragen

Bekijk veelgestelde vragen over verzending en bezorging op onze klantenservice pagina.

Hebben Decathlon producten gratis verzending?

Nee. Decathlon streeft naar een eerlijke prijs die goed is voor jouw portemonnee, de samenleving en onze planeet. Wij voeren verzendkosten in zodat wij onze productkosten laag kunnen houden. Tegelijkertijd willen we op deze manier onze klant bewuster laten omspringen met verzendingen van producten om onnodige heen-en-weer zendingen te vermijden en zo CO2-uitstoot gelinkt aan transport te minimaliseren.

Wat is de levertijd van Decathlon producten voor thuisbezorgd of afhaalpunten?

Welke Click & Collect opties zijn er en hoe werkt het?

Kan ik een product reserveren in de winkel?

Mijn bestelling dreigt te laat te komen, wat nu?

Kan ik mijn verwachte leverdatum wijzigen?

Wat is het verschil met het bezorgen van Decathlon producten en partner producten?