Voetbalshop

Voetbalshop van Decathlon

Welkom op de online voetbalshop van Decathlon! Hier vind je alle voetbalspullen voor competitie voetbal en zaalvoetbal, daarnaast ook voetbal artikelen om in je vrijetijd te spelen. Bij ons koop je altijd voor de beste prijs-kwaliteit! We verkopen alle bekende voetbalmerken zoals Kipsta, Adidas en Puma. Koop daarom je voetbalschoenen, voetbaltenue en voetbalmateriaal bij Decathlon. Wij maken voetbal toegankelijk en betaalbaar!

4 producten voor Voetbal

Populaire producten

Kipsta

Thermoshirt Keepdry 500 lange mouw kaki

(51)
Kipsta

Thermoshirt kind Keepdry 500 lange mouw gemêleerd blauw

(37)
Kipsta

Thermobroek kind Keepdry 100 zwart

(79)
Kipsta

Handschoenen kind Keepwarm 500 zwart

(1392)

Sportadvies

Voetbalschoenen

Bij het kiezen van de juiste voetbalschoen is het belangrijk om te letten op controle, een goede demping en stabiliteit. Vaak vinden voetballers een lichte schoen erg prettig omdat deze een goede balcontrole geeft en daarnaast een betere tractie heeft. Met tractie bedoelen we het vermogen om snelheid over te brengen op het veld. Daarom is het ook belangrijk om juiste voetbalschoenen bij de verschillende ondergronden waar je op kunt spelen te kiezen. Op een hard veld zul je namelijk minder hoge noppen nodig hebben dan bij een zacht of nat veld. De grip van de zool en het type noppen zijn dus bepalende factoren bij het selecteren van de juiste voetbalschoen. Voetbalschoenen met een vaste nop zijn erg populair doordat ze zowel op het natuurgras als kunstgras gebruikt kunnen worden.

Voetbalmateriaal

In de voetbalshop van Decathlon hebben we verschillende voetballen voor je. Natuurlijk vind je hier wedstrijdballen of voetballen voor tijdens de training, maar ook officiële UEFA- en FIFA-ballen. Wil je liever op straat of in de zaal voetballen? Dan kun je bijvoorbeeld een voetbal kopen van zeer stevig rubber dat tegen een behoorlijk stootje kan en niet snel slijt. Als je voor het eerst gaat voetballen of liever op het strand of in een tuin een balletje trapt op blote voeten of sokken, kun je een zachtleren of foamen lichtgewicht voetbal kopen. De voetballen van Decathlon zijn zeer vriendelijk geprijsd en toch van topkwaliteit! Daarnaast hebben we ook verschillende voetbaldoeltjes. Doeltjes die je altijd kan laten staan in de tuin. En doeltjes die je heel handig kan meenemen naar het park of strand door het handige opklapsysteem. Verder vind je hier ook veel accessoires voor de wedstrijden en trainingen.

Voetbaltenue

Van voetbalbroekjes en voetbalsokken in matchende kleuren tot trainingspakken voor tijdens de training; natuurlijk hebben we alle benodigde voetbalkleding in onze voetbalshop. Uiteraard vind je hier ook je voetbalshirts. Onze shirtjes komen in verschillende kleuren die goed samen gaan met onze sokken en voetbalbroekjes. Zo stel je zelf je ideale tenue samen! Voor keepers hebben we speciale keeperskleding die tijdens het duiken de hardste klap opvangen. Wil je voor een grote groep voetbalshirts kopen? Dat kan ook gewoon bij Decathlon, en als je wilt kunnen we de voetbalshirtjes ook gelijk bedrukken met rugnummers, namen en logo’s.

Voetbal Fanshop

Elke voetballer heeft zo zijn idolen en favoriete voetbalclubs in binnen en buitenland. Daarom hebben we bij Decathlon ook een Fanshop gedeelte. Hier vind je voetbalshirts en andere fanwear van verschillende buitenlandse voetbalclubs uit de grote competities zoals de Premier League, Primera Divisio, Bundesliga en de Serie A. Daarnaast hebben we fanwear van verschillende nationale voetbalteams. Zoals België, Spanje, Duitsland, Italië en Frankrijk. Dus voor wie je ook bent we hebben de juiste fanwear voor jou!