Fitness

WERKEN AAN JE LICHAAM!

Wil je graag werken aan je conditie, strakker in je vel zitten of spieren kweken? Decathlon helpt je bij het behalen van je fitness doelen!

Bijbehorende sporten

3 producten voor Fitness

Populaire producten

Domyos

Loopband T520A

(5)
Domyos

Crosstrainer E Shape+

(54)
Domyos

Fitnessbank 500 opklap- / verstelbaar

(32)

Sportadvies

Cardiotraining

Wil je je conditie verbeteren en doe je dit het liefst vanuit huis? Dan bieden de fitness apparaten van Decathlon de perfecte oplossing! Onze fitness apparaten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en prijscategorieën. Alle fitness apparaten van ons eigen merk Domyos worden geleverd met een garantie van 5 jaar op het frame, en een garantie van 2 jaar op alle onderdelen. Daarnaast hebben we een team klaar staan voor eventuele technische ondersteuning.

Krachttraining en crosstraining

In de Decathlon fitness shop vind je alle materiaal om een thuis een hoogwaardige fitness omgeving te creëren. Maak met behulp van onze losse halters en gewichten je workout steeds zwaarder, of kies voor één van onze haltersets. Met behulp van onze fitnessbanken kun je je workout veilig en correct uitvoeren. Doe je liever crosstraining? Ook daar hebben we een breed assortiment voor, denk aan medicijnballen, weight bags, springtouwen en optrekstangen. Heb je extra energie vooraf aan je workout of extra herstel na je workout nodig? Bekijk dan ook ons assortiment voeding & supplementen. .

Fitnesskleding

Bij Decathlon verkopen wij comfortabel zittende fitnesskleding voor zowel cardiotraining, crosstraining als krachttraining. Onze designers werken dagelijks aan goed ademende en comfortabel zittende producten die mooi aansluiten aan het lichaam.