Fitness

WERKEN AAN JE LICHAAM!

Wil je graag werken aan je conditie, strakker in je vel zitten of spieren kweken? Decathlon helpt je bij het behalen van je fitness doelen!

Product categorieën

Bijbehorende sporten

Sportadvies

4 producten voor Fitness

Populaire producten

Domyos

Set halters en stang voor krachttraining 50 kg

(16)
Domyos

Opklapbare en schuin te zetten fitnessbank 500 DOMYOS

(29)
Domyos

Halterset krachttraining 20 kg

(24)
Domyos

Suspension trainer voor crosstraining Domyos strap Training 100

(37)

Cardiotraining

Als je op zoek bent naar apparatuur voor cardiotraining , zit je in de fitnesswinkel van Decathlon helemaal goed. Doe je al langer aan fitness of ben je juist een beginner? Voor cardiotraining hebben we fitnessapparaten in verschillende soorten en prijscategorieën. Je betaalt dus nooit de hoofdprijs. Het aanbod looptrainers, hometrainers, crosstrainers en roeimachines is groot. Uiteraard kun je hier ook losse fitnessartikelen als springtouwen en stepbankjes vinden. Je brengt de sportschool in huis via de fitness shop van Decathlon, en dit alles kun je combineren met een van de mooiste outfits.

Krachttraining en crosstraining

In onze fitness shop stel je qua krachttraining zelf je ideale workout samen met onze losse schijven (0,5-20kg) en stangen voor een halter op maat, of kies je juist voor een van onze haltersets. Je vindt hier verder een legio aan fitnessartikelen voor krachttraining, zoals optrekstangen, rugtrainers, gewichten en halters en apparaten om een homegym mee samen te stellen. Ook bieden we fitness spullen als dumbells en de populaire kettlebells. Met onze trainingsbanken en buikspiertrainers werk je op een gebalanceerde manier en volgens je eigen workoutschema aan je spiermassa. Voor een goede grip tijdens het sporten hebben we verschillende handschoenen voor je. Overige accessoires in de fitnesswinkel van Decathlon zijn springtouwen, buikspiergordels, matjes met grip en meerdere soorten elektroden.

Fitnesskleding

Bij Decathlon verkopen wij comfortabel zittende fitnesskleding voor zowel cardiotraining als krachttraining. Onze designer werken dagelijks aan goed ademende fijn zittende producten welke mooi aansluiten aan het lichaam.