Medailles

Medailles

Bij Decathlon kan je snel en eenvoudig online goedkope medailles kopen. Onze medailles zijn in verschillende soorten en maten beschikbaar en ook nog eens tegen een scherpe prijs! Scroll dus snel verder om alle medailles te bekijken, vergelijken en te bestellen.

8 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)

  Medaille

  Een medaille kan je bij Decathlon in verschillende versies kopen. Denk hierbij o.a. aan een gouden medaille, zilveren medaille of bronzen medaille, maar ook in verschillende groottes tussen van 32mm en 50mm. Deze zijn dus heel eenvoudig te gebruiken als eindklassement medailles voor plek 1, 2 en 3. Zoek jij ook nog een andere leuke sportprijs zoals een beker of trofee, deze kun je vinden door via de filter naar de trofeeën categorie te gaan. Wil je ook nog een mooi lint voor bij jouw medaille, dan ga je bij Decathlon zeker slagen. Zo hebben wij verschillende linten die mooi passen bij jouw medaille. Wij hebben ook lintjes in de nationale kleuren van onder andere Nederland, Polen, Spanje, Italië, Duitsland en Portugal. Scroll naar boven op deze pagina om te zien welke kleurencombinaties er nog meer zijn!

  Medailles bestellen voor een kinderfeestje?

  Organiseer jij binnenkort een kinderfeestje met verschillende soorten sport en spelactiviteiten? Dan is het wellicht een leuk idee om om alle kids aan het eind medailles te geven. Dit is dan een mooie reminder voor alle kinderen van een geslaagde verjaardags- kinderpartijtje. Moet jij naast medailles bestellen nog andere benodigdheden regelen voor het feestje of partijtje? Dan kunnen wij jou wat betreft alle sportspullen natuurlijk ook helpen! Heb jij hesjes, verschillende soorten ballen, goaltjes, netten of andere spullen nodig. Deze kan je terugvinden onder iedere sport, bijvoorbeeld voetbal of volleybal. Koop jij liever de spullen in de winkel, kom dan naar een van onze stores! Bekijk vooraf online of in de dichtstbijzijnde winkel wel alle spullen op voorraad zijn.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen