Zwembrillen

Wil je een zwembril kopen? Bij Decathlon kun je zwembrillen kopen voor dames, heren en kinderen. Decathlon biedt ook zwembrillen aan met verschillende kleuren glazen, spiegelglas en glazen op sterkte. We hebben zwembrillen van verschillende merken zoals Nabaiji, Speedo en Arena. Bekijk ook onze badmutsen voor nog meer comfort tijdens het zwemmen en onze chloorbestendige zwemkleding.

Zwembrillen
Filter
Terug naar artikelen
Geslacht
Maat
Levertijd
Merk
Type neusbrug
Gezichtsveld
Kleur
Prijscategorie
42 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Laatste kans
Deze producten zijn niet beschikbaar in Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 295 reviews

  ZWEMBRILLEN BIJ DECATHLON

  Ben je op zoek naar een zwembril? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan diverse zwembrillen voor volwassenen en kinderen. Het voornaamste waar men op moet letten bij het kopen van een zwembril is dat de bril goed past en goed afsluit. Om dit te testen kan je de “zuignaptest” uitvoeren. Hoe doe je de zuignaptest? Duw de bril tegen je gezicht aan, zoals je normaal gesproken ook de bril zou opdoen. De straps (bandjes van de je zwembril) hoef je niet over je hoofd te doen, maar kun je los laten hangen. Druk de bril goed tegen je gezicht aan en laat de zwembril dan los. Bij een goed passende zwembril voel je een zuig effect en zal de bril ook 3 seconde of langer blijven zitten op het gezicht.

  VERSCHILLENDE TYPE ZWEMBRILLEN

  Welk model zwembril je het prettigst vindt zitten is heel persoonlijk. Dit geldt ook voor de grootte van het gezichtsveld. We hebben ook modellen met een verstelbare neusbrug, zodat de zwembril goed aangepast kan worden aan de vorm van het gezicht. De verschillende type glazen zorgen ervoor dat er bij alle omstandigheden fijn en duidelijk zicht is. Zo is spiegelglas ideaal te gebruiken bij felle zon of fel licht. Voor mensen met bijziendheid hebben wij de Selfit zwembril waar corrigerende glazen in passen. Zo kan je toch tijdens het zwemmen goed blijven zien en het voorkomt het probleem dat de gewone bril beslaat of wordt verloren tijdens het zwemmen.

  ONDERHOUD ZWEMBRILLEN

  De volgende twee zaken zijn belangrijk voor het goed onderhouden van je zwembril:

  • Stop je zwembril na gebruik steeds terug in het doosje, passend zakje of een andere beschermhoes. Zo voorkom je beschadiging van de zwembril.
  • Raak de binnenkant van het glas niet aan om de dampwerende behandeling niet te schaden! Mocht de dampwerende laag toch niet meer werken hebben we een anticondens stick, zodat u weer een nieuwe anticondenslaag aan kunt brengen.

  ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over zwembrillen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  LEVERING VAN ZWEMBRILLEN

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen