Preworkout

Preworkout

Heb je wat extra energie en concentratievermogen nodig voor je training of wedstrijd? Na een lange dag kan het zijn dat je weinig energie hebt om te sporten. Met preworkout heb je binnen enkele minuten de boost die je nodig hebt om te knallen. Meng een schepje van het poeder preworkout supplement met water in een shakebeker en neem de portie in vóór je sportmoment, zodat je tijdens je sport genoeg energie en kracht hebt. In ons assortiment vind je preworkout met cafeïne en preworkout zonder cafeïne.

Advies nodig?
Wanneer gebruik ik sportvoeding?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Merk
Flavor
VERKOPER
Prijs
€38,94
€32,95 -30%
€22,95
€34,95
Pre-workout Blueberry
NATUSPORT

Pre-workout Blueberry

€54,96
€45,88
GUARANA 25ML - DOOS 21 AMPULLEN
3ACTION

GUARANA 25ML - DOOS 21 AMPULLEN

€31,50
Pre-Workout
ETIXX

Pre-Workout

€34,99
€60,00
CYCLO PACK
WCUP

CYCLO PACK

€22,90
€31,99
€31,99
4.4/5 Op basis van 273 reviews

De beste pre workout voor jouw sportbehoefte

Er zitten verschillende stoffen in pre workout, die allemaal bijdragen aan hoe jij je voelt na het innemen. Daardoor wordt het voor verschillende doeleinden gebruikt. Bij Decathlon vind je de beste pre workout om bijvoorbeeld vol energie, motivatie, uithoudingsvermogen en concentratie aan je training of wedstrijd te beginnen. Sommige mensen gebruiken het ook om een betere focus te krijgen bij het studeren of werken. Wij bieden de beste pre workout aan voor iedere (sport)behoefte. Onze poeders bestaan uit onder andere BCAA, creatine, cafeïne, tyrosine en vitamine C. BCAA helpt bij het herstel van je spieren en vermindert spierschade. Creatine zorgt ervoor dat je spieren energie krijgen en draagt dus bij aan maximale kracht. Cafeïne ken je wel van de koppen koffie, het geeft je energie en verbetert je concentratie en prestatie. Ook tyrosine verbetert je concentratie en alertheid. Dat je met onze beste pre workout meteen een extra hoeveelheid vitamine C binnenkrijgt is ook mooi meegenomen, dit verhoogt namelijk je weerstand. Dankzij de toegevoegde zoetstoffen hebben de poeders ook nog eens een lekkere smaak. Onze pre workouts zijn dus kant-en-klare poeders waarmee je het maximale uit je training haalt!

Pre workout kopen bij Decathlon

Je bent overtuigd van de voordelen van het energiepoeder en wilt een pre workout kopen. Wil je een pre workout kopen, maar weet je nog niet zo goed welke de beste voor jou is en of het bij je past? Kom gerust langs in een van onze winkels en laat je adviseren door onze sportexperts. Heb je al ervaring met de poeders of wil je het gewoon eens proberen? Via onze website kun je gemakkelijk online een pre workout kopen. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaal- en bezorgopties. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen. Wij wensen je veel sportplezier.