Viswinkel

ONLINE HENGELSPORTWINKEL

In de hengelsportwinkel van Decathlon weten we wat jij voor het vissen nodig hebt en daarom is het aanbod visproducten in onze winkel groot.

4 producten voor Hengelsport

Populaire producten

Caperlan

HENGELSTOEL CSB FEEDERSTOEL ADJUST+

(448)
Caperlan

Set voor kunstaasvissen Lure Essential Tele 240

(526)
Caperlan

Kennismakingsset hengelsport Ufish Freshwater 240 New

(233)
Caperlan

Set met hengel en gemonteerde lijn Firstfish 300 voor statisch vissen

(101)

Hengels en molens

Om je keuze te kunnen maken uit ons aanbod hengels en molens, is het belangrijk dat je weet op welke manier je gaat vissen. Voor zoetwatervissen heb je ander materiaal nodig dan voor zoutwatervissen en het aas dat je gebruikt is ook belangrijk om rekening mee te houden. We bieden complete hengelsets in onze hengelsportshop, maar je kunt natuurlijk ook zelf je ideale hengel en molen samenstellen. Als je niet zeker weet welke visspullen voor jou het beste zijn, helpen we je graag verder met tips en advies op maat. Zo weet je zeker dat je lekker kunt vissen met de voor jou ideale hengel!

Lokaas en lijnaccessoires

Zowel voor losse visspullen als kant-en-klare hengels voor kunstaasvissen kun je terecht in de Hengelsportshop van Decathlon. Ons aanbod visartikelen is groot: we helpen je op weg met alle losse onderdelen voor kunstaasvissen zoals lijnen, aas, dobbers, haakjes en visartikelen zoals stoelen, aasdozen en natuurlijk gepaste kleding. Stel zelf je ideale hengel samen met een van de vele molentjes en lijnen of vraag ons om advies als je niet zeker weet welke hengel voor jou het meest geschikt is. Ook voor overige accessoires als weeghaken, tassen en lampen kun je bij ons terecht. Bovendien kies je altijd zelf hoeveel je voor je visgerei betaalt: Decathlon biedt visspullen in verschillende prijscategorieën.

Karpersvissen

Voor karpervissen bieden we een ruim assortiment visgerei en visartikelen. Van waadbroeken en kant-en-klare hengels tot losse loodjes, lijnen of dobbers: de keus is groot in onze hengelsportshop. Heb jij een goede karperhengel nodig? Bij Decathlon hebben wij professionele karperhengels en molens die van uitstekende kwaliteit zijn. Bekijk hier ons aanbod.

Visuitrusting

Om je hengelsportuitrusting compleet te maken, hebben we verschillende soorten lieslaarzen en waadbroeken voor tijdens het vissen. Deze waterdichte kleding houdt je warmte vast en dat is wel zo comfortabel als het een tijd duurt voordat je beet hebt. Wanneer je vanuit een bootje of vanaf de kant vist, wil je er goed beschut bijzitten. Ideale visspullen hiervoor zijn onze windschermen en uiteraard lichtgewicht opklapbare stoeltjes. Met een waterdichte jas of warme trui ben je er helemaal klaar voor en je maakt je uitrusting compleet met visgerei als een aasdoos, reservelijnen, benodigde navigatie en dobbers. Natuurlijk hebben we ook rubberboten voor als je liever vanaf het wateroppervlak vist.