Shakebekers

Shakebekers

Shakebekers zijn onmisbaar voor als je pre-workout, herstelshakes of andere sportdranken gebruikt. In ons assortiment vind je verschillende soorten en maten shakebekers met prettige drinkmond, draaidop en filter. Zo vind je in onze collectie shakebekers van 500 ml, maar ook kleinere van 300 ml of juiste grotere shakebekers van 600 ml, 700 ml of zelfs 900 ml. Daarnaast hebben we ook nog modellen met een extra draaibaar compartiment aan de onderkant. Hierdoor kan je makkelijk verschillende soorten poeders meenemen en later bereiden. Kortom, voor een goede shakebeker kan je bij Decathlon terecht. Zorg ervoor dat je de beker na gebruik altijd goed schoonmaakt, zo voorkom je viezigheid.

Advies nodig?
Wanneer gebruik ik sportvoeding?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
29,99
24,90
Shaker 900 ml ZWART.
SMARTSHAKE

Shaker 900 ml ZWART.

Verkocht en verstuurd door EXCELLERATOR

49,99 -40%
29,99
12,95
Shaker XXL - Black/Red
GORILLA WEAR

Shaker XXL - Black/Red

Verkocht en verstuurd door Fitwinkel

16,95
11,95
12,00
Shaker (2 stuks)
WCUP

Shaker (2 stuks)

Verkocht en verstuurd door WCUP Sports Nutrition NV

15,99
Shaker 800 ml LICHTROZE.
SMARTSHAKE

Shaker 800 ml LICHTROZE.

Verkocht en verstuurd door EXCELLERATOR

24,90
26,99
11,99
11,99
15,99
9,05
MKBM Shakebeker
MKBM

MKBM Shakebeker

Verkocht en verstuurd door Mykillerbodymotivation

4.1/5 Op basis van 334 reviews

SHAKEBEKER IN VERSCHILLENDE FORMATEN

Je bent op zoek naar een shakebeker voor jouw pre-workout, eiwitshake of andere sportdrank, maar weet niet goed welke fijn is? Bij Decathlon kan je gelukkig kiezen uit een aantal verschillende modellen en formaten shakebekers. Welke shakebeker prettig is voor jou, hangt onder andere af van welke shake je neemt en de hoeveelheid. In sommige gevallen voeg je bijvoorbeeld maar 300ml water bij je poeder, in dat geval volstaat een kleinere shakebeker uiteraard. Het voordeel van een 300ml shakebeker is dat deze minder ruimte inneemt in je sporttas en je deze dus makkelijker mee kan nemen. Een nadeel is uiteraard dat je met deze beker geen shake van meer dan 300ml kan drinken. Daarom hebben we ook nog 500ml shakebekers of groter. Hiermee kan je zowel grotere als kleinere shakes meenemen en drinken. In ons assortiment kan je in ieder geval kiezen uit verschillende formaten shakebekers, dus voor iedereen zit er een geschikte beker tussen. In onze collectie vind je de volgende formaten:

- 300 ML Shakebeker

- 500 ML Shakebeker

- 600 ML Shakebeker

- 700 ML Shakebeker

- 900 ML Shakebeker

WELKE SHAKEBEKER VOOR WELKE SHAKE?

In principe is elke shakebeker geschikt voor elk soort shake, of je nu pre-workout neemt, een eiwitshake als herstel of een isotone sportdrank tijdens je inspanning. Echter kan het ook zijn dat je zowel pre-workout neemt vóór het sporten als een herstelshake ná je inspanning. In dat geval is het fijn om een shakebeker te hebben die een extra compartiment heeft aan de onderkant van de beker. Je kan de pre-workout dan in de fles doen en het poeder voor de herstelshake meenemen in het extra compartiment dat je onder de fles kan draaien. Op die manier hoef je ook niet je hele zak of pot herstelshake mee te nemen in je sporttas, maar zit je portie al gewoon aan je beker. Gebruik je dus zowel pre-workout als herstelshakes, dan is een shakebeker met extra schroefcompartiment zeker een aanrader voor jou.

SHAKEBEKERS MET FILTER OF MIXBAL

Gebruikrs van pre-workout, eiwitshakes of andere sportdranken zullen het ongetwijfeld herkennen: klonten in je shake doordat je niet goed hebt geschud of hardnekkig poeder dat niet wil mengen. Het maakt de shake niet alleen minder lekker, maar het zorgt ook voor minder goede opname in je lichaam. Het is daarom niet alleen prettig maar ook goed als je shake goed geschud is en volledig vloeibaar is, zonder klonten. Daarom zitten er in de meeste shakebekers filters of een mixbal. Deze filter of mixbal zorgt ervoor dat de klonten niet in je mond komen tijdens het drinken of dat er überhaupt geen klonten ontstaan doordat de mixbal deze 'kapot slaat'. Heb je dus geen zin om lang te schudden of heb je een hekel aan klontjes in je shake, kies dan voor een shakebeker met mixbal of filter. In ons assoritment vind je verschillende shakebekers met of zonder filter of mixbal. Lees de productomschrijving, de technische informatie van het product en bekijk de productfoto's om te zien of er een mixbal of filter in de shakebeker zit die jij overweegt.

SPOEL JE SHAKEBEKER OM NA GEBRUIK

Uiteraard zit niemand te wachten op vieze geurtjes of beschimmelde shakebekers. Spoel je shakebeker daarom goed om na ieder gebruik! Dit is niet alleen hygiënisch, maar je shakebeker zal dan ook langer mee gaan en niet gaan stinken. Idealiter droog je de beker na het omspoelen ook meteen af of laat je deze drogen aan de open lucht. Dit voorkomt dat er geurtjes blijven hangen in de fles, sommige shakes zijn immers hardnekkig en lastiger om te spoelen. In de technische informatie of productomschrijving staat of de shakebeker vaatwasserbestendig is. Maak je intensief gebruik van je shakebeker, doe je shakebeker dan minimaal één keer per week in de vaatwasser, ook als je de beker altijd goed omspoelt na gebruik. Op die manier houd je de beker echt goed schoon.