Softshell jassen

Softshell jassen

Ben je op zoek naar een softshell jas? Decathlon heeft softshell jassen voor dames en heren. We hebben softshell jassen in veel verschillende maten en kleuren, zodat er altijd een softshell jas tussen zit die bij jou past. Softshell materiaal zorgt ervoor dat onze jassen zowel waterafstotend als ademend zijn. Ideaal voor omstandigheden waarin je behoefte aan bescherming tegen water hebt, maar ook je lichaam op de juiste temperatuur wilt houden tijdens fysieke inspanningen. Compleet waterdichte kleding nodig? Bekijk dan ons assortiment aan regenjassen. Meer behoefte aan warmte? Bekijk dan de winterjassen.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Sport
Merk
Kleur
Prijs
60,99 -62%
22,84
4.5/5 Op basis van 10923 reviews

Wat is een softshell jas?

Een softshell jas is een naam voor jassen met specifeke kemerken of eigenschappen. Een softshell jas kenmerkt zich door een hoge mate van comfort en flexibiliteit in combinatie met ademend vermogen en een bepaalde waterdichtheid uitgedrukt in een waterkolom. Vaak zijn de softshell jassen niet volledig waterdicht waardoor deze jassen slechts waterafstotend zijn. Druppel vallen dus snel van de jas af waardoor je in eerste instantie droog blijft. Hiermee houdt je wat regen tegen, maar kan in het geval van een stort bui de regen door de jas dringen. Daar tegenover staat dat de jas zeer ademend is en prettig is om veel in te bewegen of sporten. De stof is dan ook vaak zachter en soepeler dan bij een volledig waterdicht hardshell jas.

Softshell jas dames

Ben je op zoek naar een dames softshell jas? Decathlon heeft een breed assortiment aan softshell jassen voor dames. Softshell jassen zijn tegenwoordig erg populair bij vrouwen. Dat is ook niet zo gek. Softshell jassen zijn namelijk ideaal om te dragen bij buiten activiteiten. Of het nu gaat om intensieve sporten of tijdens het wandelen, een softshell is altijd aan te raden! Waarom is softshell dan zo fijn? Dit komt allemaal door het materiaal van de jas. Softshell materiaal zorgt ervoor dat de jas waterafstotend én ademend is. Een softshell jas is waterafstotend, maar vaak niet 100% waterdicht. Toch beschermt een softshell jas je wel tegen een buitje. Onze dames softshell jassen zijn er in veel verschillende kleuren maten, zo zit er altijd wel een dames softshell jas tussen die bij jou als gegoten zit!

Softshell jas heren

Ook voor heren hebben we mooie softshell jassen. Onze heren softshell jassen zijn er in veel verschillende kleuren en modellen. Zo hebben we groene, rode, oranje, blauwe en zwarte heren softshell jassen. Ook onze softshell jassen voor mannen zijn te dragen bij elke outdoor sport, op de fiets of wandelend. Sport je buiten met een team en vind je het leuk om je teamnaam te laten bedrukken? Bij Decathlon kan je ook je softshell jas bedrukken! Bekijk alle info over het bedrukken van je softshell jas. Koop je een heren softshell jas bij Decathlon? We raden aan om goed de informatie omtrent het wassen te lezen en op te volgen. Als je een softshell jas verkeerd wast kan het voorkomen dat de waterdichtheid verminderd.

Softshell jassen kopen

Kies voor een softshell jas als je van plan bent veel te bewegen en toch droog wil blijven bij een klein buitje. Een softshell jas kan uitermate geschikt zijn voor de wintersport als buitenste laag binnen het 3-lagen systeem of natuurlijk tijdens het schaatsen in Nederland op het ijs. Ook voor tijdens een wandeling of fietstocht kan een softshell jas uitkomst bieden en zorgen voor een comfortabele tocht. Je koopt je softshell jas gemakkelijk online bij Decathlon of in één van onze meer dan twintig winkels. Bekijk ook eens onze winterjassen of onze wintersport jassen. Advies nodig? onze medewerkers staan altijd voor je klaar!