Tafeltenniswinkel

Tafeltenniswinkel van Decathlon

Welkom bij de online tafeltenniswinkel van Decathlon! Bij Decathlon verkopen we tafeltennis producten voor de beste prijs-kwaliteit. Zoek je tafeltennistafels en batjes om in je vrijetijd te spelen of zoek je juist producten voor je vereniging? Bij Decathlon verkopen we het allemaal! Bij ons vind je alle bekende tafeltennismerken zoals Cornilleau, Joola en Tibhar. Daarnaast verkopen we producten van ons nieuwe eigenmerk PONGORI (voorheen ARTENGO). Het team van PONGORI bestaat uit gepassioneerde tafeltennissers die met hun kennis en ervaring de meest vooruitstrevende producten ontwikkelen! Koop daarom alles wat je nodig hebt voor tafeltennis of pingpong bij Decathlon. Decathlon maakt tafeltennis toegankelijk en betaalbaar!

4 producten voor Tafeltennis

Populaire producten

Artengo

Tafeltennistafel indoor FT950 Club FFTT blauw

(49)
Pongori

Tafeltennistafel / pingpongtafel outdoor PPT 500 blauw

(621)
Pongori

Tafeltennisset van 2 batjes PPR130 en 3 ballen 1*

(683)
Artengo

Tafeltennistafel / pingpongtafel Indoor PPT 100 blauw

(153)

Tafeltennismateriaal

Tafeltennistafel

Ben je opzoek naar een nieuwe tafeltennistafel? Wij hebben tafeltennistafels voor kinderen, volwassenen, beginners en gevorderde spelers. We hebben tafeltennistafels van verschillende merken zoals Pongori, Cornilleau en Joola. Ook echte wedstrijdtafels vind je bij ons in het assortiment. Van ons eigen merk Pongori hebben we een range tafels voor outdoor en indoor gebruik.

Tafeltennisbatje

We hebben verschillende soorten tafeltennisbatjes. Batjes die je indoor en outdoor kunt gebruiken. De outdoorbatjes hebben als voordeel dat ze heel slijtvast zijn en tegen alle type weer kunnen. De indoor batjes hebben als voordeel dat ze comfortabeler spelen en dat je ze kunt gebruiken voor trainingen en wedstrijden. We hebben tafeltennisbatjes van verschillende merken zoals Pongori, Stiga, Tibhar, Donic en Joola. Indoor batjes heb je voor recreatief gebruik en competitie gebruik. Dus op welk niveau je ook speelt er zijn tafeltennisbatjes voor elk type speler.

Tafeltennisballetjes

In de tafeltenniswinkel van Decathlon hebben we verschillende tafeltennisballetjes. Je vindt hier trainingsballen (1 en 2 sterren) en wedstrijd ballen (3 sterren). Tafeltennisballetjes voor kinderen vanaf 4 jaar die net beginnen met tafeltennis. We hebben tafeltennisballetjes van verschillende merken zoals Pongori, Tibhar en Stiga. De ballen van ons eigen merk Pongori hebben we voor training en wedstrijden.

Tafeltennisnet

Wil je kunnen tafeltennissen waar je maar wilt? Dat kan met het innovatieve rollnet van Pongori! Dit rollnet neem je gemakkelijk overal mee naartoe en tovert elke tafel om tot een tafeltennistafel. Het rollnet past op elke tafel die niet breder is dan 2 meter en niet dikker dan 5 cm. Het rollnet tafeltennisnetje komt in verschillende leuke designes en je kunt kiezen voor alleen een netje of een set met 2 batjes en 3 balletjes. Dus maak van je eetkamertafel of tuintafel je eigen tafeltennistafel of neem hem mee op vakantie, zodat jij kan tafeltennissen wanneer jij het wilt!

Tafeltennis accessoires

Bekijk hier ons overige assortiment aan tafeltennistennis artikelen. We hebben een ruime selectie aan accessoires, hoesjes, rubbers, houtjes en club materiaal.

Tafeltenniskleding

In de tafeltenniswinkel van Decathlon vind je tafeltenniskleding voor heren, dames en kinderen. Lichte en ademende kleding zodat je vrij kunt bewegen en je transpiratie goed wordt afgevoerd. We hebben kleding in verschillende kleuren zodat je altijd stijlvol achter de tafeltennistafel staat. Maak je outfit af met een van de accessoires. Je vindt hier tafeltenniskleding van Artengo, Nike en Adidas.

Tafeltennisschoenen

Tijdens het tafeltennissen is het belangrijk dat je goede schoenen aan hebt. Tafeltennisschoenen moeten ervoor zorgen dat je voldoende steun hebt en dat je snel kunt reageren. Daarnaast moeten ze ook goed de warmte van je voeten kwijt kunnen. Als deze eigenschappen vind je in de tafeltennisschoenen die wij verkopen. Bij Decathlon vind je schoenen van Pongori en Stiga.