Badminton outdoor

Badminton outdoor

Ontdek al onze badmintonproducten om overal buiten te kunnen spelen: netten, rackets, shuttles en veldafbakening. Hier vind je ook onze producten voor air badminton en crossminton.

Advies nodig?
3 goede redenen om buiten te badmintonnen
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
‪Verkocht in set‬
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.4/5 Op basis van 6060 reviews

OUTDOOR BADMINTON: RECREATIEF SPORTEN WAAR JE MAAR WILT.

Badminton is traditioneel een binnenactiviteit. Maar deze sport wordt steeds vaker, en tot ieders plezier, in de openlucht gespeeld. De recreatieve beoefening ervan is zowat op elke ondergrond en plaats mogelijk. En de voordelen zijn dezelfde als bij zaalbadminton: verbetering van de coördinatie, de lenigheid en het uithoudingsvermogen, versterking van de bil- en dijspieren, etc.. Iedereen kan het spelen, ook in gezinsverband, en het helpt de teamspirit te ontwikkelen. Nog een pluspunt: de lichte uitrusting kan je overal mee naartoe nemen. Op die manier kan je outdoor badminton spelen waar je maar wilt: in de tuin, in het park of op het strand!

EEN NIEUWE SPORT: AIRBADMINTON

Badminton in de openlucht werd lange tijd beschouwd als een spelletje. Onder invloed van de Internationale Badmintonfederatie (BWF) werd het een echte sportdiscipline. AirBadminton zoals het officieel genoemd wordt, heeft nagenoeg dezelfde regels als badminton. Toch zijn er enkele verschillen: AirBadminton kan je enkel, dubbel en zelfs triple spelen, en een set wordt gewonnen met 9 punten. Je kan AirBadminton spelen op elk soort terrein: op zand, op gras of op een harde ondergrond.

WELKE UITRUSTING HEB JE NODIG OM IN DE OPENLUCHT TE BADMINTONNEN?

Wat je zeker nodig hebt voor een leuk wedstrijdje: een geschikt racket en een geschikte shuttle. En ook een badmintonnet dat je overal mee naartoe kan nemen!- De shuttle: omdat de wind parten kan spelen, kies je voor een verzwaarde outdoor shuttle zoals de PSC 130 outdoor of de Air Shuttle.- Het racket: afhankelijk van hoe vaak je speelt, kan je kiezen voor een betaalbaar outdoor badmintonracket voor recreatief gebruik, of een indoor badmintonracket dat je kiest op basis van je speelniveau.- Het badmintonnet: dit handige net is verkrijgbaar in 3 of 5 meter, en je kan het bijna overal mee naartoe nemen en opstellen. Een aanrader: de Easy Set met een net, 2 rackets en 2 verzwaarde shuttles.- Met terreinafbakeningen kan je je badmintonveld zeer snel en overal installeren om maximaal spelplezier te beleven.

ONZE ANDERE SHUTTLESPORTEN

Decathlon laat je graag andere shuttle-activiteiten ontdekken, zoals crossminton of speed badminton, blackminton om 's nachts met lichtgevende en fluorescerende shuttles te spelen, en beachminton om op het zand te spelen met terreinafbakeningen op het strand. Ontdek online al onze producten om met familie of vrienden te spelen op vakantie of in het weekend.