BABOLAT

Badmintonracket Speedlighter

€24,99
Ref. : 8880247

Ontwikkeld voor wie recreatief badmintont en op zoek is naar een stevig racket. Ideaal voor het ontdekken en aanleren van de sport.

Ideaal voor je eerste rally's. Een wendbaar racket dat tegen een stootje kan, dankzij de samenstelling van staal en aluminium en de kortere shaft.

Aantal:
Bezorging:

2 tot 3 dagen

Productvoordelen

Levensduur

Aluminium frame en stalen shaft, dus bijzonder stevig.

Vergeving

Isometrisch blad voor een groter slagvlak.

Kracht

Gewicht van 87 g en kopzwaar voor meer power.

Technische informatie

Gewicht onbesnaard SPEEDLIGHTER: 87 g - 3U (85-89 gram)


Het gewicht wordt uitgedrukt in gram. Rackets variëren in gewicht van 60 gram tot meer dan 100 gram, de gewichtsklassen worden uitgedrukt in 'U'. Hoe lichter het racket, hoe wendbaarder het zal zijn. Het zal ook comfortabeler zijn, je hebt minder kans op armblessures en je kan meer snelheid maken. Een zwaarder racket biedt dan weer meer power.

Samenstelling SPEEDLIGHTER: aluminium/staal


De samenstelling van een badmintonracket heeft een invloed op de prijs. Rackets in staal en/of aluminium zijn robuust, zwaar en geschikt voor recreatief badminton. Rackets in grafiet/aluminium of volledig in grafiet zijn lichter en een goede keuze voor beginners en gevorderden. Tot slot zijn er rackets in high-modulus grafiet en met andere technologieën zoals wolfraam, dit type racket is bedoeld voor expert spelers.

Lengte SPEEDLIGHTER: 662 mm


De lengte van een racket voor volwassenen wordt uitgedrukt in millimeter en gaat van 660 tot 680 mm. Enkel de lengte van de shaft van het racket varieert. Hoe korter die shaft, hoe wendbaarder het racket en hoe meer gevoel het biedt. Hoe langer, hoe hoger de swingweight en hoe meer power.

Referentie van de leverancier

601473

Herkomst

China

Garantie

Op het frame krijg je 1 jaar garantie bij normaal gebruik, op de snaren krijg je geen garantie.

Overige informatie

VOORRAADADVIES

Vermijd grote temperatuurschommelingen.Te bewaren in de hoes, vooral wanneer het koud is.

Reviews

Bekijk ook