Duikbril

Duikbril

Opzoek naar een duikbril? Decathlon verkoopt duikbrillen voor kinderen en volwassenen. Vind jouw nieuwe duikbril van Subea, Cressi of Mares. Vergeet niet om ook een snorkel en eventueel snorkelvinnen te kopen, of kies voor een complete snorkelset. Bekijk ook onze snorkelmaskers (dit zijn duikbrillen met ingebouwde snorkel, waarmee je door je neus kunt ademen), of duikmaskers speciaal voor scubadiving.
Filter
Terug naar artikelen
Sport (duiken/snorkelen/freediving)
Merk
Levertijd
Geslacht
Prijscategorie
33 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 21245 reviews

  Een duikbril kiezen

  Bij Decathlon vind je duikbrillen voor kinderen en volwassenen. We hebben traditionele duikbrillen, met of zonder snorkel en ons revolutionair snorkelmasker de Easybreath. De Easybreath is zo ontworpen dat je door je mond en neus kan ademen en ook nog eens 180 graden kan kijken. Twijfel je tussen een Easybreath of duikbril? Lees dan hoe je jouw snorkeluitrusting kiest. Ook een paar flippers nodig? Bekijk dan onze snorkelsets

  Duikbrillen

  Met een duikbril heb je goed zicht onder water. Zoek je een duikbril voor scubadiving? Dan raden we aan te filteren op de sport 'duiken met perslucht'. We hebben duikbrillen van de merken Cressi, Mares en ons eigen duik- en snorkelmerk Subea. We hebben ook zwembrillen voor zwemmen in het zwembad. Bij Decathlon vind je duikbrillen met beste prijs-kwaliteit verhouding.

  Duikbril voor kind

  Decathlon heeft duikbrillen voor kinderen in verschillende modellen en kleuren. Lees onze tips voor snorkelen met kinderen. Het Easybreath snorkelmasker is nu ook beschikbaar voor kinderen van 6-10 jaar. Ontdek de Easybreath Junior (6-10 jaar).

  Duikbril op sterkte

  Draag je een bril en zoek je een duikbril op sterkte? Bekijk dan onze correctieglazen voor de Easybreath. Momenteel hebben we helaas nog geen duikbrillen op sterkte in ons assortiment.

  Voorkom dat je duikbril beslaat

  Een duikbril kan beslaat door het verschil in temperatuur van het water en de lucht in de duikbril. Er ontstaat dan condens. Dit is gelukkig makkelijk te voorkomen. Maak je nieuwe duikbril goed schoon voor gebruik, met Anti condens gel. We raden het aan om in het in je duikbril te spugen, dit uit te wrijven en schoon te wassen met water. Dit kun je tijdens het snorkelen doen. Het Easybreath snorkelmasker is zo gemaakt dat het bijna niet kan beslaan.

  levering, garantie en rourneren van jouw duikbril

  Bij Decathlon heb je 2 jaar garantie op jouw duikbril. Bestellingen vanaf €50 worden gratis thuis bezorgd. Wil je jouw duikbril thuis passen? Geen probleem. Wanneer je niet tevreden over de bestelde duikbril bent, of de maat niet goed is kun je dit tot 365 dagen na aankoop gratis retourneren. Scoor jouw duikbril (met snorkel) bij Decathlon!

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen