Duikbril

Duikbril

Opzoek naar een duikbril? Decathlon verkoopt duikbrillen voor kinderen en volwassenen. Vind jouw nieuwe duikbril van Subea, Cressi of Mares. Vergeet niet om ook een snorkel en eventueel snorkelvinnen te kopen, of kies voor een complete snorkelset. Bekijk ook onze snorkelmaskers (dit zijn duikbrillen met ingebouwde snorkel, waarmee je door je neus kunt ademen), of duikmaskers speciaal voor scubadiving.
Filter
Terug naar artikelen
Sport (duiken/snorkelen/freediving)
Merk
Levertijd
Geslacht
Prijscategorie
36 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 22789 reviews

  Een duikbril kiezen

  Bij Decathlon vind je traditionele duikbrillen, met of zonder snorkel en ons revolutionair snorkelmasker de Easybreath. De Easybreath is zo ontworpen dat je door je mond en neus kan ademen en ook nog eens 180 graden kan kijken. Van Easybreath tot duikbrillen, alles voor het snorkelen vind je bij Decathlon! Ook een paar flippers nodig? Bekijk dan onze snorkelsets

  Duikbrillen voor kinderen en volwassenen

  Op zoek naar een duikbril voor een kind, dames of heren? Scoor jouw duikbril met snorkel bij Decathlon! We hebben goede duikbrillen in ons assortiment met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Draag je een bril en zoek je een duikbril op sterkte? Bekijk dan onze correctieglazen voor de Easybreath.

  Easybreath nu ook voor kinderen van 6-10 jaar

  Het Easybreath snorkelmasker is nu ook beschikbaar voor kinderen van 6-10 jaar. Ontdek de Easybreath Junior (6 - 10 jaar).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen