Biljartaccessoires

Biljartaccessoires

Wanneer je gaat biljarten is het van groot belang om de juiste producten aan te schaffen. Op zoek naar een keutas of biljartkrijt? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres. Koop eenvoudig al je biljartaccessoires online bij Decathlon en verzeker jezelf van de winst! Ga je voor het eerst kennismaken met bijlart en wil je weten hoe deze sport nu eigenlijk in elkaar zit? Lees dan ons Sportadvies wat is biljart voor sport?. Veel sportplezier toegewenst!

Advies nodig?
Biljart, een sport?
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Geslacht
Merk
Prijs
4.1/5 Op basis van 204 reviews

Accessoires voor biljarten kopen

Biljarten wordt gespeeld op een tafel met natuurlijk de biljartballen, een biljartkeu en biljartkrijtjes. Die laatste kun je erg goed gebruiken tijdens het biljarten. Door het gebruik van krijt verhoog je de wrijving tussen de bal en de keu. Zo kun je preciezer stoten. Ons team heeft een set gemaakt van 4 krijtjes, zodat je lekker lang plezier kunt hebben van dit onmisbare accessoire. Ben je op zoek naar een tas om je biljartkeu te transporteren en ook te beschermen? Dan biedt ons team verschillende tassen voor optimale bescherming en opberggemak voor je 2-delige keu (3/4) en je accessoires. Wil je nieuwe pomeransen of zijn de pomeransen van je poolkeu aan vervanging toe? Dan hebben wij sets met 4 pomeransen van 13 mm, die je heel eenvoudig op je keu kunt lijmen. Zo is jouw pooltafel of biljarttafel compleet. Heb je andere vragen over biljarten of wil je meer weten over de producten? Lees dan per product de informatie of vraag één van onze medewerkers om jouw vragen over biljarten te beantwoorden.

Biljarten: hoe is het ontstaan?

Biljarten is een populaire sport. Het wordt veel gedaan in sportcafés of bij mensen thuis. Maar hoe is deze sport nu eigenlijk ontstaan? In de 15e eeuw is het in Europa opgekomen. Biljarten werd toen zelfs nog buiten gedaan. Echter kwam men er vrij snel achter dat dit spel ook binnen gespeeld kon worden. Er werd een houten tafel neergezet met een groen kleed eroverheen: het groene kleed was eigenlijk simpelweg een nabootsing van het gras. Door de jaren heen heeft de pooltafel steeds andere vormen aangenomen. Zo zijn onder andere de simpele houten randen van vroeger vervangen door stevige randen. Rond 1823 ontdekte men dat krijtjes hielpen om meer effect te krijgen tijdens het stoten. Het biljarten zelf als spel is door de jaren heen dus niet zoveel veranderd, maar de pooltafel en biljartaccessoires wel.

Samen biljarten: een cadeau voor jong en oud

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor iemand die van sportieve spellen houdt? Kies een pooltafel en verras iemand met dit uitdagende spel! Ook als je zelf wilt kennismaken met biljarten of al ervaren bent met biljarten kun je bij ons terecht. Wij bieden verschillende biljart- en pooltafels in verscheidene vormen en maten. Deze zijn geschikt om te plaatsen in zowel sportcafés als thuis in de woonkamer. Bij Decathlon hebben we onder andere de compacte Geologic BT 100 en de originele Supreme Blackpool 7ft. Je kunt onze compacte pooltafel gemakkelijk verplaatsen. Zo kun je zowel in de woonkamer biljarten, maar ook buiten wanneer het mooi weer is.