Slee

Slee

Een slee kopen doe je bij Decathlon. Naast dat de slee erg voordelig geprijsd is, weet je ook zeker dat deze tegen een stootje kan. Wel zo fijn natuurlijk, want als je voor die ene heuvel hebt gekozen wil je er wel zeker van zijn dat je veilig af kunt dalen. Onze sneeuwexperts, die je kunt vinden in een van onze filialen, kunnen je alles vertellen over de voordelen van iedere slee, zodat je zeker weet dat je de juiste sneeuw slee gaat kopen. Bekijk ook onze schaatsen. Onmisbaar voor op wintersport, nog leuker als het spontaan gaat sneeuwen en vriezen in ons koude kikkerlandje. Laat die sneeuwpret maar beginnen!
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
‪Gewicht‬
‪AANTAL PERSONEN‬
‪MET REM‬
‪LEEFTIJD‬
Kleur
Merk
Sticker
VERKOPER
Prijs
105,00 -6%
97,99
115,00 -6%
107,99
125,00 -8%
114,99
110,00 -6%
102,99
4.4/5 Op basis van 3219 reviews

Slee kopen

Bij Decathlon een slee kopen heeft veel voordelen, zo geeft Decathlon 2 jaar garantie op iedere slee. Mocht je een slee kopen die niet naar wens is dan kan je de slee altijd gratis brengen in een van onze winkels en omruilen tegen een nieuwe slee. Tijdens het kopen van een slee is het belangrijk dat je let of je een slee voor volwassenen koop of een voor kinderen een slee koopt. Wil je een plastic slee kopen of een houten slee kopen? Bij Decathlon kan je alle type slee's kopen voor op vakantie of voor de witte dagen in Nederland. Ook bieden wij losse zitjes die je tijdens het slee kopen erbij kan kopen. Koop de slee die bij je past!

Houten slee kopen voor dat ene nostalgische gevoel

De kans is groot dat jij vroeger, toen we strenge winters hadden met veel sneeuw, de leukste avonturen hebt beleefd met een houten slee. Met je warme winterjas, wanten en een sjaal kon je je urenlang vermaken in een dik pak sneeuw. Wil je jouw zoontje of dochtertje graag hetzelfde gevoel meegeven of jezelf weer even kind voelen, dan kun je een houten slee kopen bij Decathlon. Je hebt de keuze uit een houten slee met en zonder trekkoord, zodat het lopen door de sneeuw net even wat makkelijker gaat. Daarnaast kun je de houten slee ook inklappen, voor extra comfort tijdens het vervoeren. Ook weet je dat het opbergen gemakkelijk gaat en dat de houten slee weinig ruimte op zolder of in de garage in beslag gaat nemen. Ga jij binnenkort een houten slee kopen?

Een kinderslee kopen voor jong en oud

Wilt je voor je zoon of dochter graag een kinder slee bestellen? Goed nieuws! Bij ons is een kinder slee te koop voor jong en oud. Heeft je kindje steun nodig tijdens het afdalen,dan kun je een speciaal kinderzitje voor een kinderslee kopen. Voor de echte avonturiers leent een plastic kinder slee in een stoer design zich goed en je hebt de keuze uit verschillende modellen met remkoord. Daarnaast kun je ook een rodelslee kopen en je hebt de keuze uit verschillende sneeuw stepjes. Kun je advies gebruiken als je een kinderslee gaat kopen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Je kunt een slee halen in de winkel van Decathlon of online.