Slee

Slee

Een slee inkopen doe je natuurlijk bij Decathlon. Naast dat de slee erg voordelig geprijsd is, weet je ook zeker dat deze tegen een stootje kan. Wel zo fijn natuurlijk, want als je voor die ene heuvel hebt gekozen wil je er wel zeker van zijn dat je veilig af kunt dalen. Een slee bestellen doe je eenvoudig en snel online, maar een slee inkopen is uiteraard ook mogelijk in een van onze filialen. Onze sneeuwexperts kunnen je alles vertellen over de voordelen van iedere slee, zodat je zeker weet dat je de juiste sneeuw slee gaat kopen. Onmisbaar voor op wintersport, nog leuker als het spontaan gaat sneeuwen in ons koude kikkerlandje. Laat die sneeuwpret maar beginnen!
Terug naar artikelen
Levertijd
Kleur
Prijs
18 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 843 reviews

  Een klassieke houten slee kopen voor dat ene nostalgische gevoel

  De kans is groot dat jij vroeger, toen we strenge winters hadden met veel sneeuw, de leukste avonturen hebt beleefd met een houten slee. Met je warme winterjas, wanten en een sjaal kon je je urenlang vermaken in een dik pak sneeuw. Wil je jouw zoontje of dochtertje graag hetzelfde gevoel meegeven of jezelf weer even kind voelen, dan kun je een houten slee kopen bij Decathlon. Je hebt de keuze uit een slee met en zonder trekkoord, zodat het lopen door de sneeuw net even wat makkelijker gaat. Daarnaast kun je de slee ook inklappen, voor extra comfort tijdens het vervoeren. Ook weet je dat het opbergen gemakkelijk gaat en dat de slee weinig ruimte op zolder of in de garage in beslag gaat nemen. Ga jij binnenkort een houten slee kopen?

  Een kinderslee kopen voor jong en oud

  Wilt je voor je zoon of dochter graag een slee bestellen? Goed nieuws! Bij ons is een slee te koop voor jong en oud. Heeft je kindje steun nodig tijdens het afdalen,dan kun je een speciaal kinderzitje voor een kinderslee kopen. Voor de echte avonturiers leent een plastic slee in een stoer design zich goed en je hebt de keuze uit verschillende modellen met remkoord. Daarnaast kun je ook een rodelslee kopen en je hebt de keuze uit verschillende sneeuw stepjes. Kun je advies gebruiken als je een kinderslee gaat kopen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Je kunt een slee halen in de winkel van Decathlon of online.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen