Hoe blijf ik lekker warm op de piste?

Ook al zijn de weergoden je ongunstig gezind, warm blijven op de piste kun je afdwingen. Voor wie zo comfortabel mogelijk wilt skiën of snowboarden heeft Wed'ze een aantal tips opgesteld. Als je deze tips opvolgt zullen je wintersport tripjes voortaan een en al genot zijn. 

Warm blijven wintersport
3 lagen ski jas

Het 3 lagen systeem

Het 3 lagen systeem combineert comfort en functionaliteit, zodat jij lekker warm blijft! Ontdek onze tips en kies de juiste wintersportkleding.

3 lagen ski jas

Nog wat handige weetjes

Hoe blijf je warm op de piste?

EEN KLEIN EXTRAATJE VOOR SNOWBOARDERS

Een sneeuwvanger, die je aan je broek kan bevestigen en waardoor je onderrug warm blijft telkens als je je bukt om je bindingen opnieuw aan te doen of aan te passen. Hierdoor komt er geen ongewenste sneeuw binnen als je valt of als de poedersneeuw te licht is...

Hoe blijf je warm op de piste?

HANDIGE TRUCS OP WARM TE BLIJVEN

Tegenwoordig is wintersportkleding waterdicht en ademend en zit vol snufjes en technologie die het leven op de piste makkelijker maken. Een goed voorbeeld zijn ritssluitingen met een ademend vermogen en een aansluitende capuchon die ervoor zorgt dat jij een helm kan dragen tijdens de wintersport. En om windbestendig te zijn hebben we een speciale hals, een multifunctioneel accessoire dat dienst doet als nekwarmer maar ook als hoofdband gebruikt kan worden. Een absolute must-have op de piste en daarbuiten!

Hoe blijf je warm op de piste?

Hoe hou ik mijn handen, voeten en hoofd warm?

Je bent nu klaar om de kou het hoofd te bieden en optimaal te genieten van je wintersport. Maar wacht even...heb je wel aan je ledematen gedacht? Je voeten, handen en hoofd zijn namelijk de meest kwetsbare delen van je lichaam, en dus de belangrijkste om te beschermen.

Hoe blijf je warm op de piste?

Stay connected met de bluetooth beanie van Decathlon~Met de bluetooth beanie van Wed’ze hoef je nooit meer iets te missen want dankzij het innovatieve ingebouwde bluetooth-systeem kun je naar je naar je favoriete muziek en video’s luisteren met je smartphone! De super zachte fleece voering van deze comfortabele muts houdt je lichaamswarmte vast en heeft ademend vermogen, ideaal voor al je wintersportactiviteiten.