Balletkleding

Balletkleding

Online balletkleding kopen? Bij Decathlon hebben we ruim keuze aan balletkleding kind en balletkleding dames. Zo vind je bij ons balletpakjes, balletrokjes en ballettopjes. Breid je balletoutfit uit met onze balletschoenen, balletmaillots en beenwarmers. Zo houd je jezelf en je spieren ook nog eens lekker warm. Advies nodig over welke balletkleding je moet kiezen? Lees dan ons artikel over het kiezen van de juiste balletkleding.

Advies nodig?
Hoe kies ik balletkleding?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
4.5/5 Op basis van 4391 reviews

Balletkleding kind

Balletkleding kind kopen? Wij snappen dat dat best lastig is omdat er zoveel keuze is aan balletkleding. De basis balletkleding voor meisjes bestaat uit een balletpakje (met of zonder balletrokje), ballet maillot en balletschoenen. Verder kun je balletkleding kind uitbreiden met beenwarmers of een ballet topje. Vooral in de winter zijn de laatste twee lekker om te dragen tegen de kou, daarnaast houden ze de spieren warm tijdens balletlessen. Voor de mannelijke ballet dansers (ballerino’s) verkopen wij balletmaillots en shirts. De balletschoenen zijn zowel te dragen door meisjes als jongens.

Ballet kleding dames

Naast balletkleding kind hebben wij ook ballet kleding dames. Ballet kleding dames bestaat uit dezelfde onderdelen als balletkleding kind. Vaak dragen dames nog een cache-coeur (ballet vestje) ter ondersteuning van het bovenlichaam. Verder is het net zoals bij balletkleding kind de bedoeling dat de ballet kleding dames straks aan zit zodat alle balletbewegingen goed te zien zijn. Verder hebben wij balletmaillots die om de voet heen zitten maar ook balletmaillots die omvormbaar zijn tot maillots tot de enkel. Op deze manier zijn de balletmaillots te gebruiken in balletschoenen maar ook als je liever ballet uitvoert op blote voeten. Daarnaast zijn de balletmaillots te verkrijgen in de kleuren roze, wit, zwart en beige als mooie aanvulling op ballet kleding dames. Uiteraard kunnen deze maillots ook gebruikt worden voor andere dansen zoals moderne dans en jazz.