Kampeerstoelen en Tafels

Kampeerstoelen en Tafels

Bij Decathlon vind je alles om heerlijk te zitten op de camping. Van krukjes tot kantel stoelen en kampeertafels voor 8 personen. Maak je kampeerplek compleet met bijvoorbeeld een hangmat of één van onze tenten. Verzeker jezelf van de kampeerstoelen en tafels van Quechua en geniet optimaal van je kampeervakantie!
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Maat
‪COMFORTNIVEAU‬
‪FREQUENTIE‬
‪HOOGTE VAN DE ZITTING‬
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.4/5 Op basis van 35939 reviews

Campingtafels en kasten voor op de camping

In een goede kampeeruitrusting mogen campingtafels en campingkasten natuurlijk niet ontbreken. Bij Decathlon hebben we een uitgebreid assortiment waardoor er voor ieder reisgezelschap wel wat passends te vinden is. We hebben campingtafels tot 8 personen in onze collectie waar door een gezelschap perfect aan gegeten kan worden. Hiervoor is zelfs een speciale campingstoel ontwikkelt die wat rechter op zit om het eetcomfort te kunnen verhogen.

Diverse campingstoelen

Van de campingstoelen hebben we veel verschillende modellen in het assortiment. Dit begint bij een kampeerstoel zonder leuningen, tot een luxe kampeerstoel met extra hoge rugleuning en een nekkussentje. De meeste campingstoelen kunnen tot maximaal 110 kilo dragen. Ook hebben we een extra grote opvouwbare kampeerstoel met een maximaal draagvermogen van 150 kilo. Voor kinderen hebben wij een kleiner formaat stoel ontwikkeld, deze kampeerstoel heeft een maximaal draagvermogen van 40 kilo en is een stuk lager dan de kampeerstoelen voor volwassenen. Door het ruime assortiment campingstoelen is er voor iedereen een comfortabele stoel te vinden.

Campingtafels koop je bij Decathlon

We hebben campingtafels en campingkasten in het assortiment die voor 2 personen geschikt zijn maar ook campingtafels waar 8 personen aan kunnen eten. Hierdoor heb je de mogelijkheid om gezellig met het hele gezin aan tafel te kunnen zitten. Zijn de kinderen de hele dag druk bezig geweest met spelletjes aan tafel? Dan is het mogelijk om al het speelgoed in een los te verkrijgen opbergnet te stoppen. Deze netten kunnen tussen de poten van de campingtafel opgehangen worden en zorgt zo voor net wat meer opbergruimte op de camping. Iedere campingtafel biedt de mogelijkheid om hem zo compact mogelijk op te bergen. Bij de één kan je alleen de pootjes naar binnen vouwen, bij de ander is het zelfs mogelijk om het tafelblad dubbel te klappen om zo de opbergruimte zo klein mogelijk te houden.

Campingtafel en campingstoelen uitproberen

Op de website van Decathlon kan je gemakkelijk en snel een campingtafel en/of campingstoel bekijken en bestellen. Uiteraard kan je ook altijd bij een van onze 20 winkels terecht voor advies van één van onze kampeer experts. Uiteraard kunt u de kampeertafels en kampeerstoelen hier ook uitgebreid bekijken en testen.