Hockeysticks

Hockeysticks

Met 2 jaar garantie koop je nu de nieuwe hockeysticks van Decathlon voor kinderen en volwassenen! Wij hebben sticks van hout, fiberglas, 50 en 95% carbon voor een eerlijke prijs. Deze zijn te verkrijgen als midbow en lowbow in de maten vanaf 32. Ook op zoek naar hockeybescherming of hockeyschoenen?

Filter
Terug naar artikelen
SPORTIEF NIVEAU
Maat
MATERIAAL
Kleur
Prijscategorie
25 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 32 reviews

  Hockeysticks voor veldhockey en zaalhockey

  Als je een hockeystick wilt kopen dan is het belangrijk om goed op de lengte van de stick te letten. De juiste lengte kun je bepalen door de hockeystick op de grond te zetten en dan de stick ongeveer tot de navel te laten komen. Dan weet je dat de lengte goed is. Een te lange hockeystick maakt het lastig spelen en een te korte geeft geen steun en kracht. In onze Decathlon winkels hebben we speciaal meters die aangeven hoe lang je stick moet zijn. Het materiaal van de hockeystick is ook erg belangrijk want dit bepaald de sterkte en flex van een stick. Carbon maakt een stick wat stijver waardoor je harder kunt slaan. Als er minder carbon in zit wordt de hockeystick wat soepeler, waardoor je minder hard kunt slaan. Jonge kinderen kunnen het beste een soepele hockeystick kopen aangezien deze wat makkelijker in het gebruik is.

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over hockey kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  De levering van je hockeystick

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen