Stopwatches

Stopwatches

Trainen met stopwatches? Goed idee! Stopwatches zijn ideale sportaccessoires voor jouw sportmomenten. Time bijvoorbeeld je warming-up, doe een intervaltraining of meet nauwkeurig je prestaties. Ben je sneller dan in je de vorige sprint, of is je tijd niet verbeterd? Met stopwatches kun je goed je vooruitgang meten. Bekijk ook ons assortiment sporthorloges of activity trackers. Wil jij alleen inzicht in hoe actief je op een dag bent? Bekijk dan onze stappentellers.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Sport
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
3.9/5 Op basis van 546 reviews

Stopwatch kopen: een kieshandleiding

Wil jij een stopwatch kopen voor je sport? Maar weet je nog niet zeker waar je op moet letten tijdens je zoektocht? Er zijn verschillende soorten en maten stopwatches. Wij helpen je graag een keuze te maken tussen de verschillende opties. Wil jij bijvoorbeeld een stopwatch kopen die je in je hand kunt houden, of draag je de stopwatch liever om je pols? Het voordeel van een losse stopwatch is dat dit apparaat een grote stopwatch is. De knoppen zijn makkelijk te bedienen en je kunt de display goed aflezen. Een stopwatch die je om je pols draagt is verkrijgbaar in de vorm van een sporthorloge met stopwatch. Hiermee kun je ook je activiteiten tracken, hartslag meten en GPS aanzetten om bijvoorbeeld je hardlooproute terug te kunnen zien. Een nadeel is wel dat de stopwatch op een sporthorloge minder goed leesbaar is en minder functies heeft. Daarnaast kun je bij ons ook een stopwatch kopen die je met je voet bedient. Stap op het plateau en de tijd start. Ideaal om je rondetijd op een atletiekbaan te meten.

Een losse stopwatch heeft dus verschillende functies. Bedenk voor het kopen van je stopwatch wat belangrijk voor jou is. Iedere stopwatch heeft een count-up functie, hiermee telt het apparaat het aantal seconden vanaf het moment dat je de knop hebt ingedrukt. Ook hebben verschillende stopwatches de functie ‘countdown’, waarbij je zelf een tijd instelt en deze aftelt zodra je start. Een race tegen de klok dus eigenlijk. Met de split functie zet je tussentijden vast, de multilap functie slaat rondetijden op en met de repeat functie meet je het aantal acceleraties en rustmomenten binnen een reeks. De meeste stopwatches kunnen meerdere reeksen en herhalingen meten. Zo stel je verschillende tijden in, bijvoorbeeld 9 blokken van 99 herhalingen. Heb je een wedstrijd met meerdere helften? Dan is trainen met deze stopwatch ideaal. De functies van onze stopwatches zijn oneindig. Bekijk bij het product welke functies deze stopwatch specifiek heeft en wat die inhouden.

Een digitale stopwatch met duidelijk afleesbare cijfers

Een digitale stopwatch is een stopwatch waarbij het apparaat de tijd weergeeft in cijfers. Een analoge stopwatch heeft een wijzerplaat en deze meet de tijd met de ronddraaiende wijzers. Sommige analoge stopwatches moet je opwinden om te herladen. Een digitale stopwatch werkt op een batterij. Het handige hieraan is dat hij automatisch op stand-by gaat als je hem een lange tijd niet gebruikt. Zo bespaar je stroom uit je batterij, welke trouwens lang meegaat. Wij bieden geen analoge aan, maar bij Decathlon vind je jouw nieuwe digitale stopwatch. Van goedkope prijsklasse tot wat duurder: in ons assortiment vind je een stopwatch voor ieder budget. Wij maken sport toegankelijk voor iedereen. Bestel je sportieve producten online, of kom langs in een van onze 21 Decathlon-winkels!