Paardrijkleding

Paardrijkleding

Ben je dol op paardrijden en wil je graag leuke paardrijkleding? Of je nu aan dressuur, springen of recreatief paardrijden doet, iedereen wil hoogwaardige en comfortabele paardrijkleding. Want zeg nou zelf, je voelt je toch een stuk zelfverzekerder wanneer jij en je paard netjes aangekleed zijn? Dit is de reden waarom wij onze collecties paardrijbroeken, jodhpurs, paardrijlaarzen en andere producten steeds verder ontwikkelen en testen.Naast het feit dat onze paardijkleding comfortabel is, is het ook duurzaam. Dus wacht niet te lang en voeg onze t-shirts, handschoenen, sokken en wedstrijdkleding toe aan je paardrijgardarobe. Alleen op die manier ervaar je het zelf!

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
‪SPORTIEF NIVEAU‬
‪FREQUENTIE‬
‪WEERSOMSTANDIGHEDEN‬
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.6/5 Op basis van 28465 reviews

Paardrijkleding kind

Soms kan het best moeilijk zijn om paardrijkleding voor kinderen te vinden. Bij vele andere ruitersportzaken is het vaak te klein of is het vanaf de leeftijd 12. Wij bieden paardrijkleding aan voor zowel oudere kinderen als jongere kinderen. Zo hebben wij speciale paardrijbroeken voor peuters en hebben wij al paardrijlaarzen vanaf maat 22. Niet alleen zijn er veel verschillende maten beschikbaar, er zijn ook een heleboel leuke kleurtjes in ons assortiment te vinden. Voor meiden hebben wij leuke roze kleuren die allemaal goed met elkaar matchen en voor de jongens hebben wij wat stoerdere kleuren. Niet alleen is kleding belangrijk voor het paardrijden voor kinderen, ook zijn de accessoires belangrijk. Om iets meer grip te hebben bij het vasthouden van je teugels is het fijn om handschoenen te hebben, natuurlijk dienen deze ook als warmte voor de koude wintermaanden. Mocht je kind al op wedstrijd gaan dan is het goed om een kijkje te nemen in ons wedstrijdassortiment.

Paardrijkleding kopen

Wij hebben naast kinder paardrijkleding ook gewoon paardrijkleding voor volwassenen. Een ruim assortiment voor zowel dames als heren. Zo hebben wij paardrijbroeken voor dames die lekker en elastisch zitten en ook nog eens zacht op de huid zijn. Het kopen van paardrijkleding wordt steeds makkelijker online, er is steeds meer keuze, de levertijd wordt steeds korter. Los van een goede levertijd is het kopen van paardrijkleding bij Decathlon ook nog eens heel goedkoop. Wij bieden hoge technische producten aan voor een zeer lage prijs. De ruitersport kan soms best duur zijn, om deze sport wat toegankelijker te maken zorgen wij dat wij onze prijs laag houden en onze kwaliteit hoog.