Snowboardwinkel

Snowboard winkel

Snowboard winkel bij Decathlon, de snowboard speciaalzaak. Met meer dan 17 snowboard winkels in Nederland bieden wij een volledig assortiment aan snowboard producten. Van snowboards, snowboard bindingen, snowboard kleding tot snowboard accessoires. Shop onze snowboard winkel voor jouw snowboard producten

Sportadvies

4 producten voor Snowboarden

Populaire producten

Wedze

Nekwarmer volwassenen Firstheat zwart

(2514)
Wedze

Nekwarmer ski fleece voor volwassenen Tanka zwart

(2133)
Wedze

Skimuts voor volwassenen Fisherman grijs

(1439)
Wedze

Handwarmers x10

(853)

Snowboards

Wil jij gaan snowboarden en heb je nog snowboard materiaal nodig? Dan zit je bij de Decathlon precies goed. We weten als geen ander wat belangrijk is als je afdaalt en helpen je daarom graag bij het vinden van een goed snowboard. Maar ook als je op zoek bent naar goede snowboardschoenen zullen onze experts altijd voor je klaarstaan. Wil je de pistes verkennen met je eerste eigen snowboard of ga je liever gelijk het funpark in? Ook voor de avonturiers onder ons hebben we een ruim assortiment aan freeride spullen. Hetzelfde geldt voor de snowboardschoenen en bindingen!

Snowboardkleding

Tijdens je wintersport is het belangrijk om de juiste kleding te dragen. Ook tijdens het snowboarden wil je goed beschermd zijn tegen de elementen van de bergen. We weten als geen ander wat belangrijk is als je afdaalt en helpen je daarom graag bij het vinden van de juiste snowboardkleding. Het is belangrijk dat je snowboardkleding waterdicht is en dat het je warm houdt. Het beste kun je met het drie lagen systeem werken. Dit zorgt voor voldoende comfort tijdens je wintersport activiteiten. Voor alle gebruiken hebben wij de kleding wat bij je past, zowel voor dames, heren als kinderen.

Protectie

Tijdens het snowboarden is de juiste bescherming cruciaal voor een goed verloop van je wintersport. Daarom vind je bij ons alles om veilig de piste op te gaan. We hebben snowboardhelmen, polsbeschermers, crash pants en rugprotectors. Vind je een rugprotector niks, maar heb je wel altijd een rugtas bij je? We hebben een rugtas met daarin rugbescherming ontwikkeld, want veiligheid gaat boven alles. Maar vergeet ook je handschoenen of wanten niet op de piste. Heb je snel koude handen? Kies dan voor wanten!

Accessoires

Wil je graag zelf je snowboard waxen? Bekijk snel al onze artikelen die wij daarvoor hebben in het assortiment. Tijdens het winterseizoen worden er soms zelfs waxworkshops gegeven, zodat je kan leren hoe een snowboard gewaxt moet worden. Ook is het mogelijk om je eigen snowboard te slijpen (afhankelijk van welk type board je hebt) en ook hier hebben wij de juiste materialen voor. Vind jij het vet om al je tricks en afdalingen op te nemen? Bekijk dan alle action cams van Geonaute! Mooi om na de vakantie aan je familie en vrienden te laten zien, zodat ze volgend jaar ook meegaan;)