Herenfiets

Herenfiets

Wil jij een herenfiets kopen? Bij Decathlon hebben wij verschillende herenfietsen voor allerlei disciplines. Op zoek naar een mountainbike voor heren, een hybride herenfiets of een elektrische herenfiets, geen probleem, bij Decathlon kun je terecht voor een ruim assortiment aan stoere mannenfietsen.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Maat
‪ELEKTRISCHE ONDERSTEUNING‬
‪AANTAL VERSNELLINGEN‬
‪WIELGROOTTE‬
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
Ontdek nu
4.4/5 Op basis van 47160 reviews

Herenfiets kopen

Wil jij een herenfiets kopen? Decathlon biedt verschillende soorten herenfietsen aan die kunnen dienen als sportief tijdverdrijf of als gewone fiets. Herenfiets kopen met een sportief doeleinde? Wij hebben een aanbod dat bestaat uit heren mountainbikes of heren racefietsen.. Voor de beginnende sportieve heren fietser hebben wij toegankelijke racefietsen van het merk Triban. Daarnaast bieden wij Van Rysel racefietsen die meer kwaliteit bieden. Ook hebben wij verschillende soorten en maten heren mountainbikes van Rockrider voor zowel de beginnende als ervaren mountainbikers. Wilt u een stoere herenfiets kopen wegens andere redenen? Onze heren stadsfietsen, hybride herenfiets en heren vouwfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen en bieden zo voor ieder wat wils. Alle heren fietsen voldoen aan de veiligheidseisen, waardoor u veilig in beweging blijft. Een herenfiets kopen bij Decathlon geeft minimaal 2 jaar garantie.

Goedkope herenfiets

Op zoek naar een goedkope herenfiets? Bij Decathlon bieden wij een juiste prijs- kwaliteitsverhouding. Wij hebben een breed assortiment aan goedkope herenfietsen van lage tot hogere prijzen. Je kunt de prijzen van deze herenfietsen vergelijken door deze op prijs te selecteren of bovenaan te bekijken welke herenfiets de scherpste prijs heeft of in de aanbieding is. Zo kun je jouw goedkope herenfiets gemakkelijk vinden. Ook kun je zien welke herenfiets het meest verkocht wordt. Op zoek naar meer informatie over een specifieke goedkope herenfiets? Klik één van de fietsen aan en lees de informatie en specificaties. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je deze altijd stellen aan één van onze medewerkers online of in de winkel.

Elektrische herenfiets

Bij Decathlon bieden wij verschillende elektrische herenfietsen. Wij bieden zowel stadsfietsen als vouwfietsen van het merk B’Twin dat een goede prijs- kwaliteitsverhouding heeft en daardoor erg populair is. Het B’Twin team heeft een elektrische herenfiets ontwikkeld dat speciaal geproduceerd is om mee door de stad te fietsen. De elektrische herenfiets beschikt over een trapsensor die zich aanpast aan jouw inspanningen en een autonomie tot 70 km waardoor je gemakkelijk en veilig de weg op kunt! Daarnaast heeft ons team een elektrische heren vouwfiets ontworpen voor wie regelmatig fietst. Deze elektrische herenfiets is met name geschikt voor heren die de fiets gemakkelijk willen verplaatsen. De elektrische heren vouwfiets kan in 3 delen opgevouwen worden. Zo kun je snel en veilig naar bijvoorbeeld je werk!

Mooie herenfiets voor allerlei diciplines kopen bij Decathlon

Op zoek naar een mountainbike voor heren, een hybride herenfiets of een elektrische herenfiets, geen probleem, bij Decathlon kun je terecht voor een ruim assortiment aan stoere mannenfietsen. Als je bijvoorbeeld in de stad woont, dan is een herenstadsfiets (Hoprider HF) de beste keuze omdat je er comfortabel op kunt fietsen met de meest rechtop houding. Daarnaast kun je kiezen voor een iets sportievere houding en kom je uit op de hybridefiets (Riverside). Deze fiets heeft een lichter frame, eenvoudiger schakelsysteem en heeft geen bagagedrager. Het gewicht en de handling van deze fiets is stukken sportiever terwijl je nog geen racefietshouding hoeft aan te nemen. Ook kun je kiezen om jezelf op een mountainbike te vervoeren als je bijvoorbeeld meer offroad gebied rond de deur hebt. Zo kun je sportieve ritten combineren met je dagelijkse stadsvervoer! Enige nadeel is dat je voor stadsritten beperkt bent tot spatborden, slot en een sportievere houding in je stadkleding.b!