Herenfiets

Herenfiets

Wil jij een herenfiets kopen? Bij Decathlon hebben wij verschillende herenfietsen voor allerlei disciplines. Op zoek naar een mountainbike voor heren, een hybride herenfiets of een elektrische herenfiets, geen probleem, bij Decathlon kun je terecht voor een ruim assortiment aan stoere mannenfietsen.
Filter
Terug naar artikelen
Type fiets
Elektrische ondersteuning
Maat
Sport
Prijs
Kleur
66 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 12928 reviews

  Mooie herenfiets voor allerlei diciplines kopen bij Decathlon

  Op zoek naar een mountainbike voor heren, een hybride herenfiets of een elektrische herenfiets, geen probleem, bij Decathlon kun je terecht voor een ruim assortiment aan stoere mannenfietsen. Als je bijvoorbeeld in de stad woont, dan is een herenstadsfiets (Hoprider HF) de beste keuze omdat je er comfortabel op kunt fietsen met de meest rechtop houding. Daarnaast kun je kiezen voor een iets sportievere houding en kom je uit op de hybridefiets (Riverside). Deze fiets heeft een lichter frame, eenvoudiger schakelsysteem en heeft geen bagagedrager. Het gewicht en de handling van deze fiets is stukken sportiever terwijl je nog geen racefietshouding hoeft aan te nemen. Ook kun je kiezen om jezelf op een mountainbike te vervoeren als je bijvoorbeeld meer offroad gebied rond de deur hebt. Zo kun je sportieve ritten combineren met je dagelijkse stadsvervoer! Enige nadeel is dat je voor stadsritten beperkt bent tot spatborden, slot en een sportievere houding in je stadkleding.b!

  Fietsen in de stad: improviseer niet zomaar wat!

  Stadsfietsen vereisen accessoires die zorgen dat je je altijd veilig kunt voortbewegen: verlichting, een bel, een fluorescerende armband, een hi-visual jasje (high visibility; grote zichtbaarheid) en een veiligheidsreflector die je aan je bagagedrager of achtervork kunt bevestigen. Het doel? Om beter te zien en om goed zichtbaar te zijn voor andere weggebruikers, zowel overdag als 's nachts!Het is verplicht om bepaalde accessoires op je fiets te hebben (reflectoren, verlichting, enz.) maar dit zijn de minimale vereisten als het gaat om veiligheid in het verkeer. Denkt eens na over het toevoegen van extra lichtpunten op je fiets zoals de Vioo-clips (kleine lampjes die gemakkelijk op je kleding, tas, etc. te bevestigen zijn) of lichtgevende lampjes om op de ventielen te bevestigen die je meer zichtbaarheid geven vanaf de zijkant. Elk extra lichtpunt betekent dat het risico kleiner wordt dat je over het hoofd gezien wordt door een auto.

  Zoek op prijs of aanbieding

  Decathlon biedt een breed assortiment fietsen, waaronder een aantal zeer goede stads herenfietsen. Je kunt ze gemakkelijk vergelijken door ze bijvoorbeeld op prijs te selecteren. Nog handiger is om bovenaan te bekijken welke fiets de scherpste prijs heeft, welke in de aanbieding is en welke het meest verkocht wordt. Voor meer informatie klik je een van de stadsfietsen aan en lees je de specificaties. Als je vragen hebt, dan kun je die natuurlijk ook aan onze medewerkers stellen. Zij weten alles over de stadsfietsen.

  Lees ervaringen of aanbiedingen

  Je kunt zelf ongetwijfeld al een aardige beoordeling maken. Toch kan het handig zijn om ook de ervaring van andere mensen mee te laten wegen in je beslissing. Daarvoor lees je de beoordelingen bij elke stadsfiets. Veel van onze producten zijn al beoordeeld.

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over stadsfietsen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  Levering van al je spullen

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen