Wandel accessoires

Wandel accessoires

Een goede wandel uitrusting bestaat natuurlijk uit wandelschoenen, outdoor kleding en een goede rugzak. Maar een wandeluirtusting niet compleet zonder de bijbehorende accessoires. Of je nu op zoek bent naar een pet, een zonnebril of een handige poncho, bij Decathlon vind je alle accessoires die je nodig hebt tijdens je wandeltocht.
Advies nodig?
Ik ga wandelen en neem mee
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Maat
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 104555 reviews

Wandel accessoires

De juiste accessoires voor bij het wandelen vind je bij Decathlon. Hier vind je een ruim aanbod aan alle benodigdheden voor je wandeltocht, zoals poncho's, gamashen, veters, wandelsokken en meer. Bij het aanschaffen van wandel accessoires kan het handig zijn een lijst te maken van wat je allemaal nodig hebt, zodat je niets vergeet. Denk hierbij aan een drinkfles, een powerbank, een outdoor bril of zonnebril, wandelstokken etc. Naast belangrijke wandel accessoires is het ook fijn wanneer je over de juiste wandelkleding beschikt. WIj hebben verschillende modellen wandelschoenen, warme of juist lichte wandelkleding en comfortabele wandelsokken. Ga voorbereid op pad met de juiste wandel accessoires!

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. Ons team bestaat uit ervaren wandelaars die al flink wat stevige tochten hebben afgelegd. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve outdoor sporters die als wandelexperts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over onze backpacks, wandelschoenen, wandelkleding en wandel accessoires kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en de meeste slaapzakken hangen in de winkels als showmodellen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van je hiking accessoires

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas). Heb je overige vragen? Per product kun je alle specifieke productinformatie lezen. Ook staat onze klantenservice altijd voor je klaar, wanneer je overige vragen hebt.