Fietssloten

Fietssloten

Op het moment dat je een fiets buiten stalt geeft het wel een fijn gevoel dat je een goed slot erop hebt zitten. Bij Decathlon hebben we een groot assortiment aan fietssloten die meer veiligheid kunnen bieden voor het buitenshuis stallen van je fiets. Het juiste fietsslot kopen doe je dus online bij Decathlon.
Filter
Terug naar artikelen
Type slot
Merk
Prijs
Kleur
21 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 9590 reviews

  De beste fietssloten van b'Twin

  Een effectief fietsslot is een goed gekozen fietsslot! Als je je fiets in de stad wilt gebruiken, is een slot een absolute must. En als je wilt dat het slot effectief is dient je het zorgvuldig uit te kiezen! Een D-slot is het meest gangbare fietsslot. Deze sloten zijn er met verschillende veiligheidsniveaus. Het is dus de moeite waard om een vergelijking te maken. Neem daarbij je behoeften in ogenschouw en onderschat nooit wat een goed fietsslot voor je gemoedsrust kan doen als je je in de stad begeeft. Fietssloten in een spiraalvorm zijn beter geschikt voor accessoires dan voor fietsen: ze bieden namelijk een extra beveiliging voor je zadel, mandje en helm. Kies het meest geschikte fietsslot voor je behoeften zodat je een ongeplande stop kunt maken wanneer je maar wilt.

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over een fietsslot kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  Levering van je fietsslot

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen