Fietssloten

Fietssloten

Denk je aan het veilig stallen van een fiets in de stad, dicht bij de sportschool of bij vrienden in een woonwijk, dan denk je ongetwijfeld direct aan fietssloten van de hoogste kwaliteit. Merk je dat het huidige slot van je fiets toch niet de nodige beveiliging biedt die je graag wenst zodra je met je fiets op pad gaat, dan is het zeker geen overbodige luxe om je eens te verdiepen in fietssloten van en betere kwaliteit. Gelukkig hoef je vanaf nu niet verder meer te zoeken naar een geschikt assortiment. Op deze pagina heb je namelijk de keuze uit een erg breed assortiment fietssloten in een universele maat. Hierdoor weet je altijd zeker dat een fietsslot aanschaffen net even wat makkelijker verloopt en dat er een geschikt model voor jouw fiets is te vinden. Ben je op zoek naar een ART2 gecertificeerd slot om je e-bike op slot mee te zetten? Hiervoor hebben we ook verschillende sloten van verschillende betrouwbare merken.

 
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
‪TYPE FIETSSLOT‬
‪VEILIGHEID‬
‪CERTIFICERING‬
‪GEWICHT‬
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
€37,98
€30,99
3.8/5 Op basis van 23301 reviews

Een fietsslot in verschillende soorten, zoals het kettingslot

Wist je dat een fietsslot te verkrijgen is in verschillende soorten uitvoeringen? Veel mensen zijn natuurlijk bekend met een klassiek slot dat standaard bevestigd is aan een fiets, maar er zijn gelukkig vandaag de dag nog veel meer opties waar je uit kunt kiezen. Denk hierbij aan fietssloten in de vorm van een kettingslot. Door voor dit model te kiezen, kun je eventueel een tweede voorwiel van een andere fiets koppelen aan het slot en weet je zeker dat je fiets waar dan ook altijd veilig kan worden gestald. Het enige wat je nog nodig hebt, is een object waar je het slot aan kunt bevestigen. Vooral bij elektrische fietsen is het belangrijk dat je de fiets goed op slot zetten het liefst met 2 sloten omdat dit een dure aankoop is en vaak verplicht is vanuit de verzekering dat je 2 sloten gebruikt

Een kettingslot op deze pagina staat bekend om de erg hoge kwaliteit en is altijd voorzien van een erg prettige coating in de vorm van rubber of stof. Hierdoor voorkom je dat je jezelf bezeert aan het ijzeren design van een kettingslot en de kans op het doorknippen van een slot kan ook nog eens tot een minimum worden beperkt. En dat is immers waar het allemaal om draait, toch?

Een fietsslot kopen? Dit zijn de vereisten

Nadat je een fietsslot koopt doe je er natuurlijk maar al te graag alles aan om te voorkomen dat ongewenste gasten aan je fiets gaan zitten. Kom je echter toch van een koude kermis thuis en kom je erachter dat je geliefde tweewieler is gestolen, dan wil je natuurlijk dat de verzekering je bij kan staan in dit vervelend proces. Echter is het dan wel belangrijk dat een fietsslot aan bepaalde voorwaarden voldoet. Een ART2 slot en een AXA slot zijn 100% voor de verzekering. De meeste fietssloten uit de collectie zijn volledig goedgekeurd voor de verzekering en hierdoor altijd erg slim om te bestellen.

Gelukkig voldoen de meeste fietssloten uit de collectie aan dit keurmerk. Een fietsslot kopen doe je gemakkelijk in onze webshop, maar je bent ook van harte welkom, om je op deze manier beter te laten informeren door een van de medewerkers in onze winkel. Je profiteert daarnaast standaard van een gratis 365 dagen retourbeleid, zodat je altijd zeker weet dat je helemaal tevreden gaat zijn met het fietsslot dat je koopt.