Windsurf set

Windsurf set

Wil je een windsurf set kopen? Op zoek naar een nieuwe windsurfplank, tuigage, giek of trapeze? Bij Decathlon hebben we verschillende soorten en maten windsurf artikelen. Ben je net begonnen of al een ervaren windsurfer? Bij ons vind je alles voor het windsurfen! Scoor jouw ideale binggersset om te leren windsurfen. Bekijk ook onze collectie surfplank vervoer (met o.a. dakdragers en spanbanden), wetsuits en onze accessoires om helemaal voorbereid te gaan windsurfen. Bekijk ook onze volledige collectie en onze collectie zwemkleding.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
Opblaasbaar windsurfboard 100 blauw
Opblaasbaar windsurfboard 100 blauw
349,99 −65%
119,99
In 2 kleuren beschikbaar
TAMAHOO

Opblaasbaar windsurfboard 100 blauw

(32)
Opblaasbaar windsurfboard Freeride 500 kaki
Opblaasbaar windsurfboard Freeride 500 kaki
799,99
Luchtkamer opblaasbaar windsurfzeil Tamahoo 100 S/M
Luchtkamer opblaasbaar windsurfzeil Tamahoo 100 S/M
34,99
4.2/5 Op basis van 112 reviews

STEL JE EIGEN WINDSURF SET SAMEN

Ben jij op zoek naar een windsurf set? Decathlon biedt verschillende producten voor het windsurfen aan, zoals plank, tuigage, giek, mast en trapeze. Deze producten zijn allemaal los verkrijgbaar, zodat je je eigen windsurf set samen kan stellen. Want alleen zo kan je een set samenstellen die volledig op jouw wensen en behoeften aansluit.Of je nou een beginnende of gevorderde windsurfer bent, bij Decathlon vind je alles wat je nodig hebt!

OPBLAASBARE WINDSURFBOARD EN ZEIL

Een opblaasbare plank en zeil vergroten je wendbaarheid. Beide producten zijn symmetrisch, waardoor je van richting kan veranderen zonder de plank of het zeil om te draaien. Je moet gewoon om je eigen as draaien! Dit maakt windsurfen makkelijker dan ooit te voren. Het is zelfs mogelijk om het in je eentje te leren. Aangezien de plank en het zeil opblaasbaar zijn, zijn beide onderdelen licht en gemakkelijk mee te nemen. Tevens wordt de plank in een grote rugzak geleverd, waar genoeg ruimte in is overgelaten voor het zeil.Let op: voor de plank en het zeil heb je twee verschillende aansluitingen van een pomp nodig. Wij raden voor het opblaasbare windsurfboard en zeil href="/p/sup-pomp-kajak-pomp-dual-action-hoge-druk-20-psi-oranje-itiwit/_/R-p-X8543028?mc=8543028">deze pomp aan.