Fruit jellies

Fruit jellies

Fruit jellies bestaan voor zeker de helft uit fruit en zitten daardoor boordevol fruitsuikers die je een snelle energieboost geven tijdens het leveren van inspanning. De koolhydraten uit het fruit worden snel opgenomen door je lichaam zodat je energielevel stijgt. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook super lekker en makkelijk te kauwen, waardoor het een aangename snack is tijdens een intensieve sportsessie.

Advies nodig?
Goede voeding tijdens sporten
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Merk
Flavor
VERKOPER
Prijs
33,35
33,35
4.6/5 Op basis van 4218 reviews

Jelly fruit ten opzichte van energiebars

De fruit jelly repen zijn compact en makkelijk mee te nemen onderweg. Waar energierepen vaak wat harder van structuur zijn is fruit jelly juist zacht en daardoor makkelijk te eten tijdens het sporten. Naast dat je misschien niet zit te wachten op een harde reep tijdens het sporten krijgt je lichaam bij langdurige inspanningen meer moeite met het verwerken van vast voedsel. De zachte jelly fruit bars zijn daarom een uitstekend alternatief voor energierepen. De verpakking is daarnaast zeer eenvoudig te openen en hersluitbaar, waardoor je bijvoorbeeld tijdens het fietsen snel een hap kan nemen zonder te moeten stoppen. We adviseren wel om de repen altijd te eten in combinatie met water. Neem er twee per uur bij inspanningen langer dan 3 uur voor het beste effect.

Jelly fruit kopen bij Decathlon Nederland

Energierepen, energiegels en fruit jellies zijn allemaal bedoeld de energievoorraad aan te vullen zodat jij nog even door kan. Tijdens het sporten maakt het lichaam gebruik van de opgebouwde glycogeen voorraad om de benodigde energie te leveren. Na 60 tot 90 minuten is deze voorraad uitgeput en zullen de prestaties verminderen. Het nuttigen van een energiereep, energiegel of fruit jelly zorgt ervoor dat je lichaam de nodige koolhydraten binnenkrijgt. Deze worden omgezet in energie, waardoor je er weer tegenaan kan. Een bijkomend voordeel is dat fruit jellies voor de helft gemaakt zijn uit vruchtenpulp, waardoor ze boordevol natuurlijke fruitsuikers en vitamines die de vermoeidheid tegengaan zitten. Bij Decathlon Nederland heb je een ruime keuze aan fruit jellies, zodat je altijd jouw favoriete fruitsmaak kan vinden en lekker kunt blijven variëren.