3ACTION

Vruchtenpasta Carbofruit sinaasappel 25 stuks

€49,99

3Action Carbofruit is een zeer licht verteerbare en koolhydraatrijke vruchtenpasta, die je extra energie geeft tijdens het sporten.

Smaak:

Sinaasappel

Maat:

25 x 35 g
Thuisbezorging:

Beschikbaar

Verkocht en verstuurd door Online Bike Parts BV

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

3Action Carbofruit is een zeer licht verteerbare en koolhydraatrijke vruchtenpasta, die je extra energie geeft tijdens het sporten.

3Action Carbofruit bevat geen vet of vezels en heeft een erg laag eiwitgehalte waardoor maag-darm problemen worden voorkomen. Immers, repen die rijk zijn aan vetten, vezels en eiwitten vertragen namelijk de maaglediging tijdens het sporten, veroorzaken maag-darmproblemen en vertragen dus ook de aanvoer van de energie (koolhydraten). Bovendien bevat 3Action Carbofruit ook Palatinose, een unieke glucose-fructose verbinding die de energie afgifte verlengt. Door de combinatie van snelle suikers en Palatinose wordt het lichaam niet enkel snel van energie voorzien, maar blijft de brandstof ook langer beschikbaar voor het lichaam.

Dankzij de zachte textuur is 3Action Carbofruit zeer gemakkelijk te kauwen en snel opneembaar, ook tijdens hoge inspanningen. De vruchtenpasta heeft veel weg van een zacht snoepje en is daardoor geliefd door vele sporters. Eén volledige carbofruit bevat 31g koolhydraten en 90mg natriumchloride voor een snelle aanvulling van vocht- en zoutreserves.

Elke verpakking is voorzien van 3 afzonderlijke porties waardoor 3Action Carbofruit gemakkelijk te doseren is tijdens het sporten.

Kortom, 3Action Carbofruit zorgt voor een snelle en langdurige energievoorziening tijdens het sporten en is daarom niet enkel geschikt voor duursporters (zoals wielrenners, marathonlopers, …) maar zeker ook voor team-en racketsporters. Ideaal voor sporters die nood hebben aan een smakelijke afwisseling voor een energiegel of reep.

Smaak: Appelsien

Gebruiksmoment: Tijdens de inspanning

Aanbevolen gebruik: Neem 1 à 2 carbofruits per uur inspanning in combinatie met water of sportdrank, afhankelijk van de duur, inspanning en andere combinaties van sportvoeding.

REVIEWS

Loading