Decathlon Zakelijk

Speciaal voor scholen, clubs, bedrijven, stichtingen en overheden. Betaal met creditcard, iDeal of op rekening vanaf €200,-.

Zakelijk account aanmaken
Lorem ipsum

Hoe werkt het bestelproces?

1. Maak een account aan

Vink tijdens het aanmaken 'ik ben een zakelijke klant' aan.

2. Kies je producten

Voeg je producten toe aan je winkelmandje.

3. Betaal je bestelling

Betaal met creditcard, IDEAL of op rekening vanaf 200,- euro en voeg een referentie toe.

4. Bestelling wordt verzonden

Ontvang je bestelling op het door jouw gekozen adres.

5. Ontvang je factuur

Ontvang je factuur als PDF via de mail en betaal binnen 30 dagen.

Cadeaukaarten

Ben je op zoek naar een sportief cadeau of incentive voor een zakenrelatie of werknemer?

Bestel hier!
Lorem ipsumn

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via [email protected]. Vergeet niet je bedrijfsgegevens, inclusief BTW, KVK en factuuradres mee te sturen

  None

  Visie & kortingen

  De visie van Decathlon is sport toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. We doen er alles aan om mensen de wondere wereld van sport te laten ervaren. Om sport toegankelijk te maken is het belangrijk om betaalbare producten aan te bieden. Dit doen we door zo veel mogelijk in eigen beheer te doen; van R&D tot productie. Daardoor lukt het ons om al jaren iedereen de best mogelijk prijs te bieden. Dit is ook de reden dat wij geen kortingen kunnen aanbieden. Graag gaan we samen met jou in gesprek om te kijken naar hoe we tot een mooie samenwerking kunnen komen.

  Lorem ipsum

  Personalisatie

  Sublimatie maakt deel uit van onze personalisatiedienst. Hiermee kun je voor jouw club, vereniging, bedrijf of team gepersonaliseerde sportkleding bestellen. Kleuren, logo's, namen en nummers, alles is mogelijk! Komt binnenkort online!

  sublimatie

  Samenwerkingen

  Om sport toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen is alle hulp welkom. Daarom staan wij open voor partnerships. Dit kan op veel verschillende manieren. Heb je interesse, of wil je meer informatie? Stuur ons een mailtje: [email protected]

  Lorem ipsum

  Neem contact op:

  Some support text