Sportleggings

Sportleggings

Wil je een sportlegging kopen? Bij Decathlon hebben wij een ruim assortiment sportleggings. Wij verkopen leggings in verschillende lengtes maar ook in verschillende stoffen en pasvormen. Denk bijvoorbeeld aan een sportlegging van katoen, een high waist sportlegging of een sportlegging met zakken. Het is per sport afhankelijk welke sportlegging je het beste kan kiezen! Zoek via de filters naar een legging die het beste past bij jouw verwachtingen. Neem ook eens een kijkje op de pagina's met fitness leggings, pilates leggings en hardloop leggings Wij bieden sportleggings aan van verschillende merken, zoals leggings van Adidas , Puma en Kalenji.

Advies nodig?
Leggings voor iedereen - wat betekent dat precies?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
‪MATERIAAL‬
Maat
Merk
Verwachte levertijd
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 76697 reviews

Verschillende modellen sport leggings

Het grote assortiment aan sportleggings heeft voor elke sporter wat wils. De leggings zijn voor racketsporters zoals tennis en badminton, dansen, fitness, gym, yoga, maar zelfs ook voor trekking, zeilen en verschillende watersporten. Maak gebruik van de filters om jouw eigen legging voor je sport te vinden. Wij hebben high waist leggings voor optimaal draagcomfort en extra cover. Daarnaast hebben we ook een aantal korte leggings die net over de knie komen.

Geen goedkope sportleggings, maar de juiste prijs kwaliteit verhouding

Op zoek naar een sportlegging voor heren of dames? Bij Decathlon ben je aan het juiste adres! Onze sportleggings zorgen voor een goede zweetabsorbatie en zweetafvoer, vanwege de technische stof waarmee het is gemaakt. Zo kan jij je volledig focussen op je sportactiviteit of dit nu fitness, pilates, hardlopen, yoga of dans is. Over het algemeen is een sportlegging voor heren wat ruimer dan een sportlegging voor dames. Ook zijn heren vaak op zoek naar een sportlegging met zakken; onze hardloop sportleggings bieden leggings met zakken waar je je sleutels of telefoon in kunt bewaren. Voor de dames hebben wij bijzondere leggings ontwikkeld zoals sportleggings high waist of met push up. Sportlegging kind is ook beschikbaar voor verschillende sporten. Gebruik onze filters om een sportlegging te vinden die voldoet aan jouw verwachtingen.