Sportleggings

Sportleggings

Wil je een sportlegging kopen? Bij Decathlon hebben wij een ruim assortiment sportleggings. Zo bieden wij sportleggings aan van merken zoals Puma, fitness leggings, pilates leggings en hardloop leggings. Kortom, bij Decathlon kun je zeker goed slagen als je opzoek bent naar een sport legging die jou past!

Advies nodig?
Leggings voor iedereen - wat betekent dat precies?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Maat
‪MATERIAAL‬
Geslacht
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 47622 reviews

VERSCHILLENDE MODELLEN SPORT LEGGINGS

Bij Decathlon hebben we alles voor veel verschillende sporten. De passiemerken van Decathlon ontwerpen hun eigen producten. Zo weet je zeker dat je bij de Decathlon passiemerken de perfecte sportlegging voor jouw favoriete sport gaat vinden. Een groot voordeel is dat je een sportlegging krijgt die speciaal gemaakt is voor jouw sport. Een concreet voorbeeld zijn sportleggings met zakken voor je telefoon. Sporten waarbij een sportlegging met telefoonzak van pas komen zijn onder andere fitness en paardrijden. Maar waar bij paardrijden grip op het zitvlak van de sportlegging belangrijk is, is dat bij fitness compleet overbodig. Kortom, je kan bij Decathlon dus een sportlegging vinden die volledig aansluit bij al jouw sportdoelen en sportactiviteiten. Nu vraag jij je misschien af wat voor soorten sportleggings wij allemaal aanbieden. De leggings zijn voor racketsporten zoals tennis en badminton, dansen, fitness, gym, yoga, maar zelfs ook voor trekking, paardrijden, zeilen en verschillende watersporten. Maak gebruik van de filters om de legging voor jouw favoriete sport te vinden.
Ons grote assortiment aan sportleggings heeft voor elke sporter wat wils. Naast dat je leggings per sport kan vinden kan je ook sportleggings vinden gebaseerd op verschillende unieke eigenschappen: • Sportleggings met telefoonzak; sportleggings met een telefoon zijn enorm handig voor sporters die graag hun telefoon bij zich willen dragen. Deze sportleggings zorgen ervoor dat je op een comfortabele manier je telefoon bij je kan dragen. Let wel op dat je een sportlegging heb die goed strak zit anders kan het gewicht van je telefoon ervoor zorgen dat je legging afzakt.


 • Naadloze sportleggings; sommige vrouwen verkiezen sportleggings zonder naad, ook wel seamless genoemd, over sportleggings met een naad. De reden hiervoor is persoonlijk maar de afwezigheid van de naad kan het draagcomfort verhogen.
 • High waist; zorgt voor optimaal draagcomfort, creert shape, en geeft extra cover.


 • Leggins die squat proof zijn; voor de fitness fanaten is het cruciaal dat leggings squat proof zijn. Hiermee wordt bedoeld dat wanneer je een squat maakt en de legging uitstrekt deze niet doorzichtig wordt.


 • Lengte van de sportlegging; er zijn sportleggings in verschillende lengtes. Zo heb je korte leggings maar ook leggings die tot over net de knie komen. Ook hier verschilt het per sportbehoefte welke maat legging het best is voor jou.


 • Meerdere van deze unieke eigenschappen kunnen in sportleggings gecombineerd worden. Het belangrijkste is dat jij je prettig voelt in de sportlegging die jij hebt uitgekozen. Bekijk vooral wat jij prettig vind in een sportlegging en ga vooral hiervoor.

  Welk merk sportlegging moet ik kiezen?

  Sportleggings zijn snel heel populair geworden en inmiddels zijn er enorm veel verschillende modellen. De stijging in populariteit van sportleggings heeft te maken met de opkomst van de athleisure trend; waar sportkleding gecombineerd met de juiste accessoires ook gedragen wordt als vrijetijdskleding. Waarom oncomfortabel zijn als je nu ook een nauwsluitende comfortabele sportlegging kan dragen voor je koffie afspraak op zondag. Veel merken accommoderen naar de vraag voor stijlvolle athleisure kleding en hebben modieuze comfortabele sportkleding gelanceerd. Bij Decathlon hebben we een groot assortiment aan sportleggings van verschillende merken voor dames, heren en kinderen. Zo bieden we sportleggings aan van merken zoals; Adidas, Puma en Reebok. Aanvullend aan dit aanbod sportleggings van topmerken hebben wij bij Decathlon natuurlijk ook veel sportleggings van onze eigen passie merken. Ontdek bijvoorbeeld onze fitness leggings van Domyos, de paardrijleggings van Fouganza, onze hardloopleggings van Kalenji, de yoga leggings van Kimjaly en nog veel meer. Dus wanneer jij op zoek bent naar de beste sportlegging die bij jouw sportbehoeftes past ben je bij Decathlon aan het juiste adres!

  Welke kleur sportlegging moet ik kiezen?

  De populariteit van sportleggings is enorm gestegen en hierdoor zijn er sportleggings in elke kleur en met elke print die je maar kan bedenken beschikbaar. We hebben al uitgelegd welke verschillende specifieke eigenschappen sportleggings kunnen hebben. Maar vind jij de kleur van de sportlegging belangrijk en wil je hier je keuze op baseren? Of wil je de kleur van de sportlegging meenemen in je keuze? Geen probleem, wij helpen je graag in het kiezen van de sportlegging die het beste bij jou past. Je kan de volgende punten meenemen in de keuze voor welke kleur sportlegging je het beste kan gaan:


  • Kleurtheorie; is een heel bekend middel om de juiste kleur voor jouw huid te vinden. Kleuren kunnen elkaar namelijk versterken. Dit gebeurd bijvoorbeeld bij kleuren die tegenover elkaar liggen op de kleurencirkel. Voorbeelden hiervan zijn; oranje en blauw, geel en paars en rood en groen. Wanneer je deze kleuren combineert worden beide kleuren versterkt. Zo zie je vaak dat ze bij de slager groen plastic naast het vlees leggen, dit is om de rode kleur in het vlees te versterken. Maakt het dan ook uit welke kleuren jij draagt? Zeker, want net als bij het vlees bij de slager kunnen kleuren die jij draagt je huid doffer of sprekender doen lijken. In je eigen huid zitten namelijk ook veel verschillende kleuren zoals rood, geel, blauw en wit. De verdeling hiervan is bij iedereen weer anders. Maar je kan hier heel makkelijk achter te komen door verschillende contrasterende kleuren bij je gezicht te houden en te zien wat dit met je de kleur in je gelaat doet. Wil je net dat extra beetje stralen in de sportschool? Dan kan kleurtheorie je zeker helpen bij het uitzoeken van de juiste.


  • Color blocking; niks is er leuker dan color blocking en al helemaal wanneer jij je favoriete athleisure outfit gaat samenstellen. Combineer bijvoorbeeld een lichtblauwe set met een donkerblauwe sweater voor een subtiel color blocking effect. Zin in een avontuurlijke outfit? Combineer dan verschillende felle of pastel kleuren met elkaar en maak de blits in de sportschool!


  • Lichte vs donkere kleuren; of je een lichte of donkere sportlegging draagt kan nogal een verschil zijn. Een van de grootste doorslaggevende factoren is vaak het materiaal. De meeste lichte sportkleding laat namelijk makkelijk zweet zien. Hierdoor is het belangrijk dat sportkleding en sportleggings gemaakt zijn van de beste zweet regulerende materialen. Zo kan het zichtbare zweet tot een minimum beperkt worden en kan jij lekker je gang gaan in de sportschool zonder daarmee bezig te zijn. Maar iedereen zweet als je sport en jij bent op dat moment aan het werken naar jou doel dus het hoort er helemaal bij. Mocht jij je hier toch te zelfbewust van zijn dan kan je altijd een donkere sportlegging aantrekken.


  Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jij je prettig voelt in je sportkleding. Kies dus vooral een sportlegging waar jij je fijn in voelt en die je ondersteund in het behalen van je sport doelen.

  GEEN GOEDKOPE SPORTLEGGINGS, MAAR DE JUISTE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

  Op zoek naar een sportlegging voor heren of dames? Bij Decathlon ben je aan het juiste adres! Onze sportleggings zorgen voor een goede zweetabsorbatie en zweetafvoer, vanwege de technische stof waarmee het is gemaakt. Zo kan jij je volledig focussen op je sportactiviteit of dit nu fitness, pilates, hardlopen, yoga of dans is. Over het algemeen is een sportlegging voor heren wat ruimer dan een sportlegging voor dames. Ook zijn heren vaak op zoek naar een sportlegging met zakken; onze hardloop sportleggings bieden leggings met zakken waar je je sleutels of telefoon in kunt bewaren. Voor de dames hebben wij bijzondere leggings ontwikkeld zoals sportleggings high waist of met push up. Sportlegging kind is ook beschikbaar voor verschillende sporten. Gebruik onze filters om een sportlegging te vinden die voldoet aan jouw verwachtingen.