Dry bag en waterdichte ton

Dry bag en waterdichte ton

Op zoek naar een dry bag om je spullen droog te houden te houden? Decathlon heeft drybags en waterdichte tonnen in verschillende maten: 5, 10, 20, 30 of 40 L. Ideaal voor watersporters, bijv. voor in een kano/kajak, zeilboot, of sloep. Bekijk ook onze waterdicht telefoonhoesjes, of waterdichte rugzakken.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.4/5 Op basis van 8307 reviews

Wat is een dry bag?

Een dry bag is, zoals de naam al zegt, een tas die je spullen droog houdt. De tas beschermt je waardevolle spullen tegen water en vocht. Daarmee is het een ideale tas om mee te nemen tijdens het suppen, kajakken of zeilen. Maar je kunt de tas ook als extra bescherming gebruiken in je reistas. Een plunjezak model van een dry bag is klein op te bergen, dus ook wanneer je er geen waardevolle spullen in hebt kun je hem gemakkelijk in je backpack meenemen. Je maakt een dry bag dicht door hem drie keer op te rollen, die streepjes staan op elke Itiwit dry bag, dan klik je hem vast met de sluitingen. Je hebt al een dry bag vanaf €9,99 voor een 5 liter tas. Er zijn ook dry bags met comfortabele hengsels zodat je hem ook tijdens een lange sup sessie op je rug kunt dragen.

Je spullen droog houden met een dry bag of waterdichte ton

Wanneer je in, op of om het water bent wil je natuurlijk niet dat je spullen nat worden. Een dry bag of waterdichte ton kan je spullen beschermen tegen water. Daarnaast blijven de meeste dry bags en waterdichte tonnen (eventjes) drijven waardoor je voldoende tijd hebt om deze weer uit het water te halen wanneer die is gevallen. Voor extra bescherming kun je je telefoon in een waterdicht hoesje bewaren en deze in de ton of dry bag doen tijdens het suppen, zeilen of kajakken. Bij Decathlon verkopen we dry bags van 5 liter, 10 liter, 20 liter, 30 liter, 40 liter en 60 liter. In een dry bag van 5 liter kun je bijvoorbeeld je telefoon, sleutels en een kleine handdoek meenemen. Hoe groter de dry bag hoe meer je mee kunt nemen. Op zowel de sup planken als de opblaasbare kajaks van Itiwit zit elastiek. Een dry bag opbergen tijdens het suppen of kajakken kan heel goed onder het elastiek. Daarnaast hebben de dry bags, afhankelijk van het model, een enkele of dubbele schouderband. Sommige dry sacks zijn alleen over één schouder te dragen, anderen zijn ook als rugzak te gebruiken. Itiwit heeft ook waterdichte tonnetjes ontwikkeld. Zoek je een kano ton, waarmee je je waardevolle spullen beschermd tegen water? Dan zijn onze waterdichte tonnen van Itiwit precies wat je zoekt.