Tennisschoenen

Tennisschoenen

Wil je tennisschoenen kopen? Decathlon biedt een breed assortiment tennisschoenen aan. Bij Decathlon kun je tennisschoenen kopen voor dames en heren en voor zowel de beginnende als gevorderde tennisspeler. Het is belangrijk dat tennisschoenen goede ondersteuning en grip bieden. Artengo, Asics, Adidas en Nike zijn enkele merken die wij verkopen. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar Hoe kies ik tennisschoenen voor volwassenen? en Hoe kies ik tennisschoenen voor kinderen? Naast tennisschoenen hebben wij ook tennisrackets, tennisballen en tenniskleding in het assortiment.
Filter
Terug naar artikelen
Type
Merk
Maat
Baansoort
Levertijd
Kleur
Prijscategorie
103 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 11194 reviews

  TENNISSCHOENEN KOPEN BIJ DECATHLON

  Ben je op zoek naar tennisschoenen? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan tennisschoenen voor dames, heren, meisjes en jongens. Het is belangrijk om op de juiste tennisschoenen te tennissen, die veel comfort geven. Decathlon biedt, van het eigen tennismerk Artengo, schoenen aan voor de beginnende, regelmatige en gevorderde tennisspeler met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij tennisschoenen is het belangrijk om de juiste ondersteuning en grip te hebben. We hebben gravel, hardcourt, (kunst)gras en all-court tennisschoenen. Schoenen met verschillende zolen, elke geschikt voor een ander type ondergrond. Tennisschoenen zijn naast je racket een van de belangrijkste onderdelen van je tennis outfit. Je voeten worden tijdens een potje tennis behoorlijk belast en het is daarom verstandig om een weloverwogen keuze te maken als het gaat om tennisschoenen. Naast ons eigen assortiment van Artengo wordt het tennisschoenen aanbod aangevuld met merken zoals Asics, Adidas en Nike.

  TENNISSCHOENEN VOOR BEGINNENDE, ERVAREN EN GEVORDERDE SPELERS

  Ben je op zoek naar tennisschoenen die zijn ontworpen voor intensief gebruik en wedstrijden? Sla je regelmatig een balletje? Of begin je juist net met tennis? Decathlon heeft voor elk type gebruiker de juiste tennisschoen. De competitie tennisschoenen van Decathlon bieden een uitstekende grip en stelt een speler in staat om snel over de baan te bewegen. Voor de beginnende speler hebben we een ruime keuze kwalitatief goede en betaalbare schoenen. Beginnende tennissers zullen over het algemeen minder vaak spelen en minder snel over de baan bewegen en hebben daarom andere schoenen nodig dan de fanatieke wedstrijdspelers of tennissers die regelmatig spelen. Iedere baansoort vraagt om een speciaal type tennisschoen en daarom is het belangrijk om alvast te bepalen op welke ondergrond je zult gaan spelen, voordat je een schoen gaat kopen.

  ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over tennisschoenen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  LEVERING VAN TENNISSCHOENEN

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen