Tennisschoenen

Tennisschoenen

Ben je op zoek naar tennisschoenen? Decathlon biedt een breed assortiment tennisschoenen aan. Bij Decathlon kun je tennisschoenen kopen voor dames, heren en kinderen, en voor zowel beginners als gevorderde tennisspelers. Onze tennisschoenen bieden een combinatie van comfort, ondersteuning en grip. Wij verkopen tennisschoenen van Artengo, Asics, Adidas, Babolat, K-Swiss en Reebok. Weet je niet precies waar je op moet letten bij het kopen van tennisschoenen? Lees dan onze adviezen voor volwassenen en kinderen. Naast tennisschoenen hebben wij ook tennisrackets, tennisballen en tenniskleding in het assortiment.
Advies nodig?
Hoe kies ik tennisschoenen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
‪TYPE TERREIN‬
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 7826 reviews

TENNISSCHOENEN KOPEN?

Wil je de beste tennisschoenen kopen? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres! Dankzij ons ruime aanbod kunnen alle soorten tennissers bij ons terecht voor de perfecte tennisschoenen. Voor de beginnende speler hebben we een ruime keuze kwalitatief goede all-court schoenen. Beginnende tennissers zullen over het algemeen minder vaak spelen en minder snel over de baan bewegen en hebben daarom andere schoenen nodig dan de fanatieke wedstrijdspelers of tennissers die regelmatig spelen. Onze tennisschoenen bieden een combinatie van comfort, ondersteuning en grip. Iedere baansoort vraagt om een speciaal type tennisschoen en daarom is het belangrijk om alvast te bepalen op welke ondergrond je zult gaan spelen, voordat je een schoen gaat kopen. Ongeacht of je indoor, op gravel, op hardcourt, of op kunstgras speelt, bij Decathlon kun je de juiste tennisschoenen kopen.

BETAALBARE TENNISSCHOENEN BIJ DECATHLON

Bij Decathlon vind je een groot assortiment aan betaalbare tennisschoenen. Tennisschoenen hebben we van verschillende merken als Adidas, Asics, Babolat, K-Swiss, Reebok en ons eigen tennismerk Artengo. Het aanbod bestaat uit tennisschoenen voor dames, heren, jongens en meisjes. De tennisschoenen voor kinderen zijn dankzij de non-marking zool ook erg geschikt voor gym op school. Ook is het mogelijk om de tennisschoenen binnen 365 dagen gratis te retouren als ze uiteindelijk toch niet bevallen. Hiermee zorgen we ervoor dat jij zo makkelijk en voordelig mogelijk tennisschoenen kunt kopen!