Trekking

Trek erop uit! Ontdek alles voor trekking

Welkom bij de trekkingwinkel van Decathlon. Hier vind je alles voor een meerdaagse trektocht, zoals stevige trekkingschoenen, trekkerstenten, slaapzakken en kleding. Bekijk het volledige aanbod trekking uitrusting en ga goed voorbereid op pad!

Product categorieën

Bijbehorende sporten

Sportadvies

4 producten voor Trekking

Populaire producten

Quechua

Vliegtuighoes voor rugzak van 40 tot 90 liter

(23)
Forclaz

Slaapmatje voor trekking Trek 500 zelfopblazend L blauw

(18)
Garmin

Gps-horloge met hartslagmeting aan de pols en muziek Forerunner 645 Garmin zwart

Forclaz

Luchtbed Trek 700 air L geel

(17)

Ontdek alles bergtrekking

Bergtrekking is een vorm van trekking waarbij je meerdere dagen door de bergen wandelt en hierbij je complete uitrusting meenemt. Denk hierbij aan voldoende proviand, kookgerei, een trekkerstent en slaap uitrusting. Belangrijk hierbij is dat de spullen duurzaam, stevig zijn en voldoende ondersteuning bieden in het ruige berglandschap.

Ontdek alles voor Woestijntrekking

Trekking in de woestijn is een uitdagende maar zeer unieke manier om een trektocht te maken. Het hete en onvergevende woestijnlandschap vraagt om passende kleren en schoenen die optimaal ademen en het zand uit je kleren houden. Daarnaast bieden onze kleren voor woestijntrekking uitstekende bescherming tegen de brandende zon.

Ontdek alles voor Noordpooltrekking

Trekking in de koudste streken van de aarde is een prachtige ervaring. Wanneer je meerdere dagen door de ijskoude woestenij trekt heb je natuurlijk een goede bescherming tegen de kou nodig.

Backpacking

Backpacking is een vorm van trekking die in het teken van reizen en jezelf ontdekken staat. Wanneer je met je backpack rond de wereld reist kom je op veel verschillende plekken en ontmoet je lokale inwoners, wat backpacking een zeer verreikende ervaring maakt. Om zorgeloos te kunnen genieten van je backpacking reis heb je een praktische tas nodig en kleren die je in verschillende weersomstandigheden comfortabel en droog houden. Daarnaast bieden onze backpacking kleding voldoende ruimte om makkelijk en veilig bij je spullen te kunnen.