Hangsloten

Hangsloten

Als je gaat sporten wil je natuurlijk wel dat je persoonlijke spullen veilig opgeborgen zijn. Daar kunnen onze hangsloten je goed bij helpen. Bescherm je spullen in je backpack tijdens je reis, sluit je kluisje in de sportschool diefstalproof af of zet je ski’s veilig weg tijdens je pauze op de piste. We hebben verschillende soorten hangsloten: kies uit onze hangsloten met cijfercode of hangsloten met een sleutel. Zo kun je kiezen wat bij jouw sport en jouw wensen past.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Merk
VERKOPER
Prijs
€98,95 -9%
€89,50
€93,95 -8%
€86,00
€141,47
€103,95 -10%
€93,00
€59,00
€20,09
hangslot Titalium 30mm krt
ABUS

hangslot Titalium 30mm krt

Verkocht en verstuurd door Le coq wielerartikelen

€27,87
hangslot 50mm
ABUS

hangslot 50mm

Verkocht en verstuurd door Le coq wielerartikelen

€22,19
hangslot 40mm
ABUS

hangslot 40mm

Verkocht en verstuurd door Le coq wielerartikelen

€19,58
hangslot 30mm
ABUS

hangslot 30mm

Verkocht en verstuurd door Le coq wielerartikelen

€28,63
Codeslot Eastpak Lock-It
EASTPAK

Codeslot Eastpak Lock-It

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

4.3/5 Op basis van 2376 reviews

Hangsloten kopen

Stel je voor: je bent op reis en merkt in je ho(s)tel dat er waardevolle spullen uit je backpack zijn gestolen. Of je kluisje in de sportschool is na je work-out ineens helemaal leeg. Dat brengt onnodige stress en teleurstelling met zich mee. Voorkom deze zorgen en bescherm je spullen met een slotje. Bij ons kun je hangsloten kopen van stevig materiaal dat niet zomaar kapot te krijgen is. Een goed hangslot is immers belangrijk om de dieven buiten de deur te houden. Zoek je naar hangsloten met lange beugel om je ski’s of snowboard vast te kunnen binden? Of een juist een kleinere beugel om de ritsen van je tas goed dicht te maken? Vanuit ons assortiment kun je verschillende maten en soorten hangsloten kopen. De meeste zijn niet weerbestendig tegen bijvoorbeeld veel regen, maar bij ons kun je wel hangsloten kopen die bestand zijn tegen zout water. Ideaal om bakken en kuipkoffers af te sluiten op je boot.

Cijferhangslot

Soms is het handiger om geen sleutel bij je te hoeven dragen, bijvoorbeeld omdat je bang bent dat je hem kwijtraakt of omdat je tijdens je sport liever geen spullen bij je wilt dragen. Dan is een cijferhangslot het beste hangslot voor jou. Bij zo’n hangslot met code sluit en open je het slot door middel van een zelf in te stellen cijfercombinatie. Het cijferhangslot is dus niet 1,2,3 open te maken met een sleutel. De code onthoud je in je hoofd en daardoor is een cijferhangslot extra diefstalbestendig. Onze hangsloten hebben de mogelijkheid tot het instellen van een code met 3 of met 4 cijfers. De prijs van een cijferhangslot is niet vanzelfsprekend hoger dan een hangslot met sleutel. Kijk maar eens rond in ons assortiment, daar zal je zien dat er voor ieder budget een goed slot te vinden is.