Kindersteps

Kinderstep

In de online skatewinkel van Decathlon hebben we een groot assortiment kindersteps van ons eigen skatemerk Oxelo. Een kinderstep is de ideale manier om het evenwicht van je kind te verbeteren. Voor de allerjongste hebben we een speciale kinderstep met 3 wielen waardoor het eenvoudiger is je evenwicht te bewaren. Voor de oudere kinderen hebben wij ook stuntsteps. Vergeet tijdens het steppen nooit stepbescherming te dragen!
Terug naar artikelen
Leeftijdsgroep
Aantal wielen
Merk
VERING
Kleur
Prijscategorie
12 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 13393 reviews

  Step kind

  Een step voor een kind is het perfecte cadeau. Een kinderstep is leuk speelgoed én je kind leert goed omgaan met zijn of haar evenwicht. Het leren omgaan met je evenwicht is belangrijk om te leren voor een kind, om op die manier je motoriek te verbeteren. Een step voor een kind is hier een perfect middel voor, omdat je met één been moet afzetten op de grond en tegelijkertijd met de rest van je gewicht op de step moet blijven staan. We hebben in elke kleur wel een step, kinderen vinden het vaak leuk om een felle kleur step te hebben. Daarom hebben we steps voor kinderen in het roze, blauw, rood, groen, oranje en nog veel meer kleuren. We hebben zelfs een step voor een kind met lichtgevende wielen!

  Kinder step

  Een kinder step koop je natuurlijk bij Decathlon. Bij Decathlon hebben we goedkope kinder steps en we hebben de beste kinder steps. We hebben verschillende type kinder steps. Zo hebben we kindersteps met 3 wielen. Deze kinder step is voor jonge kinderen die leren steppen. Bij deze kinder step zijn er twee wielen vooraan geplaatst en één wiel achter. Op deze manier is het veel makkelijk voor een kind om zijn of haar evenwicht te bewaren. We hebben ook kinder steps met een klassieke rem op het achterste wiel én een handrem aan het stuur. Bij het kopen van een kinder step raden we je vooral aan te raden om te letten op de grootte van het wiel. Wil je kind langere afstanden steppen? Dan raden we een kinder step aan met grotere wielen. Ben je juist op zoek naar een stepje voor korte afstanden? Dan is een stepje met kleinere wielen weer geschikt.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen