Kindersteps

Kinderstep

In de online stepwinkel van Decathlon hebben we een groot assortiment kindersteps van ons eigen merk Oxelo maar ook van merken zoals Razor en Globber. Een kinderstep is de ideale manier om het evenwicht van je kind te verbeteren. Voor de allerjongste hebben we een speciale kinderstep met 3 wielen waardoor het eenvoudiger is je evenwicht te bewaren. Deze stepjes hebben we ook met lichtgevende LED wielen. Voor de oudere kinderen hebben wij ook stuntsteps. Vergeet tijdens het steppen nooit stepbescherming te dragen!

Advies nodig?
Hoe kies ik een kinderstep?
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
‪AANTAL WIELEN‬
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
Jd bug original street black
Jd bug original street black
79,95
JD BUG

Jd bug original street black

Verkocht en verstuurd door Online Bike Parts BV
Hi Jinx Dirt Scooter
Hi Jinx Dirt Scooter
149,99
SULLIVAN

Hi Jinx Dirt Scooter

Verkocht en verstuurd door RideMinded EU
SMF Unisex Knijprem Blauw
SMF Unisex Knijprem Blauw
109,95
TEMPISH

SMF Unisex Knijprem Blauw

Verkocht en verstuurd door Sportimex.com
4/5 Op basis van 29892 reviews

Step kind

Een step voor een kind is het perfecte cadeau. Een kinderstep is leuk speelgoed én je kind leert goed omgaan met zijn of haar evenwicht. Het leren omgaan met je evenwicht is belangrijk om te leren voor een kind, om op die manier de motoriek te ontwikkelen. Een step voor een kind is hier een perfect middel voor, omdat je met één been moet afzetten op de grond en tegelijkertijd met de rest van je gewicht op de step moet blijven staan. We hebben in elke kleur wel een step, kinderen vinden het vaak leuk om een felle kleur step te hebben. Daarom hebben we steps voor kinderen in het roze, blauw, rood, groen, oranje en nog veel meer kleuren. We hebben zelfs een step voor een kind met lichtgevende wielen!

Onze verschillende stepjes

Een kinder step koop je natuurlijk bij Decathlon. Bij Decathlon hebben we goedkope kinder steps met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Weet je nog niet welke step je moet kiezen? Geen probleem, in ons assortiment vind je verschillende type stepjes die je met elkaar kunt vergelijken. Zo hebben we kindersteps met 3 wielen en kindersteps met 2 wielen. Ook hebben we stepjes met een klassieke rem op het achterste wiel én een handrem aan het stuur. Zo kan het kind ten alle tijden gemakkelijk remmen. Bij het kopen van een kinderstep raden we je vooral aan om te letten op de grootte van het wiel. Wil je kind langere afstanden steppen? Dan raden we een kinder step aan met grotere wielen. Ben je juist op zoek naar een stepje voor korte afstanden of voor trucjes? Dan is een stepje met kleinere wielen weer geschikt. Twijfel je nog welke kinderstep het meest geschikt is? Kom dan naar een van onze winkels, hier mag je alle steps gerust uitproberen!Op dit moment verkopen wij helaas geen elektrische step voor een kind. De e-step is namelijk illegaal op de openbare weg. Zodra hier meer versoepelingen in komen zullen wij overwegen deze elektrische kinderstep weer aan te bieden. Veiligheid blijft natuurlijk op één staan!

Nu ook: kinderstep met 3 wielen!

Ben je op zoek naar een kinderstep met 3 wielen? Je vindt het bij Decathlon! Een step met 3 wielen is voor jonge kinderen die leren steppen. Bij deze kinder step zijn er twee wielen vooraan geplaatst en één wiel achter. Hierdoor is het veel makkelijk voor een kind om zijn of haar evenwicht te bewaren. Ideaal dus als peuter step voor een kind van 2 jaar of 3 jaar oud. Het leuke aan deze kinderstepjes is dat je deze ook nog kunt personaliseren. Versier de 3 wiel step met leuke stickers of kies zelf de kleur van de voetsteun. Zo kan het kind ook afwisselen tussen verschillende kleuren. Wil je het steppen nog leuker maken? Kies dan voor een step met lichtgevende wielen. Onze B1 500 kinderstep heeft standaard lichtgevende wielen en voor de B1 step driewieler kun je los lichtgevende LED wielen aanschaffen. Deze vind je op onze pagina met stepwielen.