Rugzakhoezen

Rugzakhoezen

Regent jouw rugzak ook altijd nat door de regen? En wordt de inhoud dan zo vochtig? Of zoek jij een manier om jouw rugzak te beschermen tijdens je vliegreis? Rugzakhoezen zijn de ideale oplossing. Met onze rugzakhoezen houd jij je rugzak en de inhoud droog tijdens een regenbui. Daarnaast zijn rugzakhoezen heel handig om je backpack goed af te sluiten en te beschermen tegen beschadigingen als je gaat vliegen. Bekijk ook onze backpacks of andere rugzakken.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
53,99
53,99
32,99
32,95
Bag Cover Chess FR 20-25L
WOWOW

Bag Cover Chess FR 20-25L

Verkocht en verstuurd door WOWOW Europe

48,99
Savotta Backpack Cover L
SAVOTTA

Savotta Backpack Cover L

Verkocht en verstuurd door Bushcraftshop.nl

26,99
38,99
44,99
Savotta Backpack Cover M
SAVOTTA

Savotta Backpack Cover M

Verkocht en verstuurd door Bushcraftshop.nl

4.3/5 Op basis van 1403 reviews

Zo kies je de juiste rugzakhoes

Hoe kies je de rugzakhoes die bij jou en je rugzak past? Daar helpen wij je graag bij. Je vindt de hoezen in verschillende soorten en maten in ons assortiment. Allereerst is het belangrijk om te weten hoe groot jouw rugzak is, dat is aangegeven in liters. Wanneer de rugzakhoes te klein is voor je rugzak, past je rugzak er niet. Dat wil je natuurlijk voorkomen! Onze kleinste rugzakhoes is voor rugzakken van 20 liter, de grootste voor rugzakken tot 100 liter. Als tweede bepaal je voor jezelf welke manier van bevestigen jij fijn vindt. We bieden een rugzakhoes met rits aan, hier kun je nog een slotje aan bevestigen voor extra diefstalpreventie. Vind je een elastiek fijner werken? Ook hebben we rugzakhoezen met elastiek in ons assortiment, deze hoes is eenvoudig te bevestigen doordat het elastiek zich om je rugzak spant. Als laatste maak je een keuze in welke kleur voor jou belangrijk is. Wil je dat je rugzakhoes opvalt? Dan kies je voor een fluo-kleur. Wil je juist dat hij minder opvalt of wil je een subtiele kleur? Kies dan voor blauw of zwart.

Rugzakhoes waterdicht: houd je rugzak droog en schoon

Een rugzakhoes waterdicht is een handig accessoire voor lange wandelingen of voor je reis. De rugzakhoes waterdicht is gemaakt van sterk gelamineerd polyamide, deze stof is bestand tegen hevige regen en doorscheuren. Zo blijven jouw rugzak en je kleren, apparaten en andere inhoud droog. Ook bescherm je jouw backpack op deze manier tegen vuil. Niet iedere rugzak heeft een ingenaaide regenhoes, daarom bieden wij graag de mogelijkheid om er een los te kopen. Een reflecterende rugzakhoes waterdicht hebben wij op dit moment niet in ons assortiment. Gelukkig bieden we genoeg felle kleuren aan, zodat je onderweg alsnog goed opvalt.