Duikschoenen & duikhandschoenen

Duikschoenen & duikhandschoenen

Een goede duik kan niet zonder duikschoenen en duikhandschoenen. Bij Decathlon hebben we duikschoenen en duikhandschoenen van 3 tot en met 6.5 MM. Zo is er voor iedere duik wel een goed paar duikschoenen of duikhandschoenen!

Filter
Terug naar artikelen
Geslacht
Type
Maat
Prijs
8 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 2522 reviews

  DUIKSCHOENEN KOPEN

  Decathlon verkoopt duikschoenen voor heren, dames en kinderen van ons eigen duikmerk Subea. We hebben duikschoenen in verschillende maten en modellen en diktes (3 mm, 5 mm en 6,5 mm). Duikschoenen beschermen je voeten tegen de kou en scherpe voorwerpen in en rondom het water.

  GRATIS ADVIES VOOR DUIKSCHOENEN EN -HANDSCHOENEN

  Om er zeker van te zijn dat jouw duikschoenen en duikhandschoenen goed passen, kun je deze bij een Decathlon winkel passen. Dit kan in alle Decathlonwinkels waar deze artikelen op voorraad zijn. Onze sportexperts in de winkel helpen je hier graag bij.

  LEVERING VAN JOUW DUIKSCHOENEN OF -HANDSCHOENEN

  Alle producten vanaf €50, worden gratis verzonden. Je hebt minimaal twee jaar garantie op jouw duikschoenen en -handschoenen. Indien je niet de juiste maat schoen of handschoen hebt besteld, kun je jouw bestelling gratis retourneren binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen