Ruitershop

Veilig aan het paardrijden

Bij Decathlon weten we wat jij en je paard nodig hebben om veilig en comfortabel op pad te gaan! Alles voor ruiter en paard.

Sportadvies

4 producten voor Ruitersport

Populaire producten

Fouganza

Wedstrijdjasje voor kinderen Comp 100 ruitersport zwart

(11)
Fouganza

Rijcap 100 zwart

(61)
Fouganza

Bodyprotector SAFETY 100 voor kinderen, ruitersport, zwart

(593)
Vale brothers ltd

Poetsbox + borstels ruitersport kinderen

(63)

Ruiteruitrusting

In de ruitershop van Decathlon weten we wat jij en je paard nodig hebben en daarom is het aanbod paardrijspullen in onze winkel groot. Natuurlijk kun je hier je eigen ruiteruitrusting volledig naar smaak samenstellen maar we bieden ook meer dan voldoende mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je paard op een goedverzorgde manier geholpen wordt. Het hangt natuurlijk ook af van waar en wanneer je wilt rijden: in het bos houd je rekening met andere omstandigheden dan op een drafbaan en dus kan je in onze ruitersportzaak kiezen uit een uitgebreide variatie aan bijvoorbeeld bodyprotectors, rijlaarzen, sporen en zweepjes.

Paardrijkleding

Wanneer je wedstrijden rijdt, wil je er natuurlijk op je best uit zien. Kijk daarom vooral eens bij onze wedstrijdkleding, hier bieden we verschillende nette jasjes en broeken maar ook paardrijspullen als rugnummerhouders en nette dassen. Ook wanneer je geen wedstrijden rijdt maar toch vaak op je paard zit, is comfort natuurlijk belangrijk. Ga je een buitentocht maken? Zorg dan dat je er lekker warm bijzit en kies uit onze regenkleding, jassen of bodywarmers. Uiteraard ben je ook voor rijlaarzen bij Decathlon aan het juiste adres, zoals voor al onze paardrijkleding kies je uit verschillende soorten en maten voor dames, heren en kinderen.

Paardenuitrusting

Natuurlijk hebben we ook aan de paarduitrusting gedacht: ons aanbod halsters, sporen, bitten en teugels is groot. We bieden verschillende zadels met bijhorende ruitersportartikelen als zadeldekken, uitrijdekens en zadelonderleggers. Onze teugels zijn van verschillende afmetingen en materialen en de halsters en bitten in ons assortiment vind je in meerdere prijscategoriën. Ook voor lederonderhoud en bescherming van de ledematen ben je op de juiste plaats in onze ruitershop. Heb je advies nodig over de uitrusting van je paard? Je kunt altijd bij onze experts terecht met vragen over zwepen, stijgbeugels, bitten, teugels, sporen, halsters en onze andere ruitersportartikelen.

Paardenverzorging

Een van de belangrijkste elementen van paardrijden is dat je je veilig voelt en je paard vertrouwt. Zo’n band ontstaat wanneer je paard jou ook vertrouwt en een goede stap is om te zorgen voor het juiste materiaal en verzorging van het dier. We bieden voldoende producten voor huid- en hoefverzorging, maar ook voeding en paardrijspullen die het rijden voor je paard aangenaam maken. Bijvoorbeeld dekens voor onder het zadel, staluitrusting en natuurlijk het zadel zelf. Voor extra bescherming hebben we meerdere veiligheidsvesten en zonder helm stap je natuurlijk niet op je paard, daarom kun je kiezen uit helmen van verschillende materialen in verschillende maten.