Kneeboard

Kneeboard

Een kneeboard kopen doe je bij Decathlon. We hebben kneeboards van Jobe of ons eigen kneeboard merk. Bekijk ook onze collectie waterskiën Wij bieden gratis retour bij aankoop van een wakeboard. Naast Jobe wakeboards bieden wij ook eigen wakeboards met 2 jaar garantie. Shop het wakeboard dat bij je past! Bekijk ook onze zwemkleding en wetsuits.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Prijs
3.5/5 Op basis van 2 reviews

Wat is een kneeboard?

De naam zegt het eigenlijk al: een kneeboard is een board waar je met je knieën op zit. Dankzij de band, die over het board heen loopt, blijven je knieën goed op z’n plek. Dit maakt kneeboarden een versimpelde alternatief voor waterskiën en wakeboarden. Daarnaast zit je lager op het water, waardoor je ook eenvoudiger je evenwicht kunt bewaren. Kneeboarden kun je zowel aan een kabelbaan of achter een boot beoefenen.

Kneeboards van Jobe

Jobe is één van het bekendste watersportmerken. Zij verkopen verschillende watersportproducten, waaronder kneeboards. Het kneeboard van Jobe vindt je ook bij ons in het online assortiment. We hebben ook kneeboards van ons eigen merk:wakeboarding by Decathlon.