Baseball bats & accessoires

Baseball bats & accessoires

Op zoek naar een Baseball bat? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres. In onze online honkbal winkel vind je Baseball bats voor honkbal en accessoires voor je honkbalknuppel. Zo vind je in onze collectie verschillende houten baseball bats en aluminium honkbalknuppels. We bieden knuppels aan van verschillende bekende merken als Rawlings, Louisville Slugger, Easton en Kipsta. Naast knuppels voor honkbal en softbal vind je in ons assortiment ook accessoires voor honkbalknuppels, zoals gripjes, tassen, gewichten voor aan je knuppel en prohitters die je slagtechniek bevorderen. Ook hebben we honkbal sets die ideaal zijn voor op vakantie. De baseball bats zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Verder vind je bij ons uiteraard ook honkbalhandschoenen en honkballen. Ook hebben we Kipsta slaghandschoenen voor meer grip en minder trilling.
Advies nodig?
Hoe kies ik een honkbalknuppel?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
VERKOPER
Type
Merk
Geslacht
Maat
Kleur
Prijs
€62,95
€24,95
€24,95
4.7/5 Op basis van 268 reviews

Honkbalknuppel Decathlon

Homerun! Die sla je bij Decathlon. Bij Decathlon vind je een breed assortiment aan honkbalknuppels, voor zowel kinderen als volwassenen. Ontdek honkbalknuppels van hout en kuntstof of koop een set inclusief bal en handschoen. Naast ons eigen merk Kipsta, hebben wij honkbalknuppels van bekende merken zoals Louisville Slugger, Wilson en Rawlings.

Hout of aluminium?

Onze honkbalknuppels hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo hebben wij goede houten honkbalknuppels tegen een eerlijke prijs voor beginnender spelers of mensen die het leuk vinden om op vakantie of in het park te spelen. Ook hebben wij honkbalsets voor kinderen, gemaakt van schuimrubber om op een veilige manier kennis te maken met honkbal. Train je veel of speel je wedstrijden? Kies dan voor een aluminum honkbalknuppel. Benieuwd waar je op moet letten bij het kiezen van een honkbalknuppel? Wij helpen je graag! Lees hier hoe je de juiste honkbalknuppel kiest.