Sit on top kajak

Sit on top kajak

Koop je voordelige Sit on top Kajak (online) bij Decathlon! Met een sit on top kano lig je stabiel op het water en is zinken bijna onmogelijk! Sla je om? Draai de kano weer terug en je kan je tocht vervolgen! Neem een dry bag mee om al je spullen droog te houden en draag Kajak kleding om warm te blijven tijdens het kajakken. Filter gemakkelijk op de sit on top kajak die bij jou past en bestel online, of bekijk onze opblaasbare kajaks!

Advies nodig?
Hoe kies ik een kajak? | Decathlon.nl
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
‪AANTAL PERSONEN‬
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
829,99
599,99
4/5 Op basis van 114 reviews

Sit on top Kajak kopen bij Decathlon

Koop je nieuwe sit on top kajak eenvoudig en snel bij Decathlon. Decathlon heeft sit on top kajaks van het eigen merk Itiwit, maar ook van andere merken zoals Rotomod en Tahe outdoors. Zo kan je kiezen welke kajak geschikt is voor jou! Bij het kiezen van een sit on top kajak moet je altijd kijken naar de lengte van de kano, hoe langer de kano hoe makkelijker het is om snelheid te maken en één lijn te houden. Ook is de breedte belangrijk omdat dit bepaald hoe stabiel de kajak in het water licht. Kijk daarnaast naar het gewicht zodat je zeker weet dat de kajak geschikt is voor jou. Op alle sit on top kano's krijg je 2 jaar garantie en heb je de mogelijkheid om gratis te retourneren mocht de kano niet volledig naar wens zijn. Maak je kajak set compleet met Kajak peddels, een Kajak pomp en natuurlijk de juiste Kajak kleding.

Waarom een sit on top kano?

Een sit on top kano heeft een aantal specifieke voordelen. De stabiliteit is hoog zodat de kajaks uitermate geschikt zijn voor ruiger water en bijvoorbeeld de zee. Zo kan deze type kano nagenoeg onmogelijk zinken en wanneer je toch omslaat kan je de sit on top kajak gemakkelijk weer om draaien. Door dat je "on top sit" ben je niet ingesloten in de kajak waardoor je alle vrijheid hebt om te bewegen, ook zit je vaak relatief stabiel en veilig in de zitkuip waardoor je een veilig gevoel hebt.