CAMBRIDGE KAYAKS

Barracuda viskajak inclusief visstoel

€706,45
€787,65 -10%

Volledig uitgerust voor uw visbehoeften op zee, meer of rivier.

Kleur: DONKERBLAUW / LICHTBLAUW

Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Cambridge Kayaks Europe B.V.

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 706 membership punten

Productbeschrijving

Volledig uitgerust voor uw visbehoeften op zee, meer of rivier.

Deze zit-op-top viskajak heeft veel opbergruimte met een goede capaciteit met grote luiken waardoor je toegang hebt tot de romp voor het toevoegen van elektronische apparatuur.

Er zijn meerdere bevestigingspunten voor hengels aan de bovenkant, ook schuifrails voor bevestigen van extra uitrusting.

Deze viskajak is zeer stabiel en ideaal voor beginnende tot gevorderde peddelaars, ongeacht de omstandigheden.

Inbegrepen 2-delige lichtgewicht peddel. Beweegbare voetsteunen Fishfinder voorbereiding, onder de romp met een gat naar het bovendek voor bedrading. 2 x schuifrails voor visaccessoires. 2 x hengelhouder locatiepunten voor sterbevestigingssysteem. 1 x middenstanghouder. 2 x geïnstalleerde hengelhouders achter de stoel. 1 x verbeterde visstoel met aluminium frame. 8 x spuigaten voor het oppompen van water. Dropdown bestuurbare skeg. 1x aftapplug. Groot ovaal luik 45cm x 23cm met een droge zak. Rechthoekig luik 26cm x 33cm met een droge zak. Rond luik 23 cm met droge zak, u kunt elke droge zak verwijderen die u toegang geeft tot de binnenkant van de romp voor het plaatsen van visuitrusting en opslag van items. 2x zijhandgrepen met opbergruimte voor peddels, dus als je handen bezig zijn. Handvatten voor en achter. Achterste opberg vak met bungee, 77cm x 50cm. Dimensies 350cm x 86cm x 36cm

Gewicht 33kg

Maximaal gebruikersgewicht 200 kg

Technische specificaties Gemaakt met LLDPE, het beste materiaal dat beschikbaar is voor slagvastheid en duurzaamheid, en UV-bestendigheid, Roto-gesponnen gegoten dus geen verbindingen.

UV-remmer is tijdens de fabricage aan het LLDP-plastic toegevoegd, zodat uw kajak niet in de zon zal verslechteren, goedkopere kajaks zullen dit waarschijnlijk niet hebben.

Levering De bezorgkosten voor......................

Reviews