Ben je op zoek naar een compacte kajak die je gemakkelijk kunt vervoeren, kies dan voor een opblaaskajak. Deze kajaks zijn inclusief hoes en kan je relatief eenvoudig meenemen.

Ben je opzoek naar stevigheid, een kajak met meer ruimte en draagkracht, kies dan voor een hardshell kajak. Wanneer je ver van de kust wil kajakken kan je ook het beste voor een hardshell kajak kiezen. Voor het vervoeren hiervan kan je kiezen voor een dakbevestiging op de auto, bij het vervoeren op de fiets kun je kiezen voor een fietskar.

De gebruiksdoeleinden bij kajakken

Itiwit onderscheid 3 verschillende manieren van kajakken:

Het aantal personen

Je hebt de keuze uit kajaks van verschillende formaten. Je kunt er voor kiezen om alleen te gaan kajakken maar het is natuurlijk ook mogelijk om met vrienden of familie het water op te gaan.~Wij bieden kajaks aan voor 1 tot 3 personen. Let hierbij wel op het maximale gewicht, opblaasbare kajaks kunnen minder zwaar belast worden dan hardshell kajaks.

 

Hoe kies ik een kajak?

Een opblaasbare kajak of kajak met harde romp kies je afhankelijk van je gebruik:

diego

DIEGO

Productmanager kajaks

Om het genot en de vele voordelen van kajakken en suppen voor iedereen toegankelijk te maken, bedenkt en ontwikkelt het merk Itiwit producten die je leven zowel op als uit het water, aangenamer maken. Ze zijn gemakkelijk op te bergen, te vervoeren, compact en licht... Met Itiwit ben je zeker van een heerlijke tijd op het water. In onze winkels en op onze website vind je alle nodige aanwijzingen om de juiste maat te kiezen.