CAMBRIDGE KAYAKS

Cambridge Kayaks Voyager single plus 1 kajak

€660,05
€729,65 -9%

De Voyager Sit on top kajak is de meest universele kajak in onze vloot.

Kleur: ZWART / WIT

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Cambridge Kayaks Europe B.V.

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 660 membership punten

Productbeschrijving

De Voyager Sit on top kajak is de meest universele kajak in onze vloot. Deze kajak is ideaal voor toeren op meren, rivieren en zeeën. Met een goede opbergruimte kunt u deze kajak gebruiken voor kampeertochten met overnachtingen met extra een kinderzitje in het dek gegoten. vandaar de naam "plus 1".

Als u een hengel moet uitwerpen, zijn er 4 bevestigingspunten voor het vissen met glijrails op het dek en twee geïnstalleerde hengelhouders en een vrije hengelhouder in het midden die indien nodig kan worden losgemaakt.

Inbegrepen Accessoire bevestigingsrails x 4 groot ovaal boegluik Luxe gevoerde zitting Lichtgewicht aluminium peddel 8 x spuigaten voor het oppompen van water Grote opbergruimte achterin met bagagenet Groot rond 11" klapluik met opbergruimte Draaggrepen 4 locaties Wateraftapplug Gegoten kinderzitje Peddelpark opslag Bekerhouder gegoten in het dek Intrekbare drop-down bestuurbare skeg Twee geïnstalleerde locaties voor hengelhouders Middelste hengelhouder (die kan worden verwijderd) Dimensies 375cm x 76cm x 28cm

Gewicht: 30 kg

capaciteit 200 kg

Technische specificaties Gemaakt met LLDPE, het beste materiaal dat beschikbaar is voor slagvastheid en duurzaamheid, met 8 graden UV-bestendigheid, Roto-gesponnen gegoten dus geen verbindingen.

Reviews