Fietsendrager

Fietsendrager

Wil jij je fiets gemakkelijk meenemen op de auto? Bij Decathlon kun je de juiste fietsendrager kopen. Een fietsendrager voor op je trekhaak of voor op je achterklep, je hebt een ruime keuze. Niet zeker of de fietsendrager op jouw auto past? Kijk hier of de fietsendrager past.
Filter
Terug naar artikelen
Aantal fietsen
Positie op de auto
Levertijd
Prijs
Kleur
27 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  3.5/5 Op basis van 3127 reviews

  Eenvoudig je fiets vervoeren met een fietsendrager

  Hoe kun je je fiets het beste vervoeren? Er zijn drie verschillende soorten fietsendragers: dak rekken, rekken voor op de achterklep, en rekken die aan de trekhaak worden bevestigd. Het kiezen van het juiste rek zal afhangen van hoe vaak je de fiets gebruikt, het aantal fietsen dat je vervoeren wilt, en de af te leggen afstand waarover je de fietsen gaat vervoeren. Dak rekken worden aanbevolen voor langere ritten en hebben het voordeel dat de toegang tot de bagageruimte vrij blijft. Om dit soort rekken te kunnen gebruiken moet u eerst dakdragers op uw auto installeren. Om een rek op de achterklep te monteren is geen extra voorziening nodig. Sommige modellen van dit type kunnen tot drie fietsen vervoeren. Rekken die je aan de achterkant van je uw auto monteert, worden meestal gebruikt voor kortere ritten omdat ze slecht zicht naar achteren bieden en de bagageruimte maar beperkt toegankelijk is. Tot slot zijn er fietsenrekken die op de trekhaak van de auto worden gemonteerd (je moet dan natuurlijk wel een trekhaak aan je auto hebben). Deze rekken zijn zeer eenvoudig te installeren en ontworpen voor langere reizen. Sommige modellen kunnen tot vier fietsen vervoeren, en de modellen die kantelbaar zijn, geven je ook toegang tot de bagageruimte. Dankzij deze fietsendragers kun je je hybride fiets, mountainbike of racefiets overal mee naartoe nemen!

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over fietsendrager kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  Levering van een fietsendrager

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen